Avangate Tech Sessions: Despre management de produs și recunoaștere internațională

  • BUCURESTI - TechHub
  •    19 Iunie 2014

Avangate, lider în piața de soluții eCommerce pentru producători de software, SaaS și servicii online, anunță un nou eveniment din seria Avangate Tech Sessions. Întâlnirea “Product Management - Building Value from Startup to International Recognition”, condusă de Adriana Iordan (Avangate) și invitatul Vladimir Oane (Hootsuite), are loc pe 19 iunie la TechHub Bucharest, începând cu

Avangate, lider în piața de soluții eCommerce pentru producători de software, SaaS și servicii online, anunță un nou eveniment din seria Avangate Tech Sessions. Întâlnirea “Product Management - Building Value from Startup to International Recognition”, condusă de Adriana Iordan (Avangate) și invitatul Vladimir Oane (Hootsuite), are loc pe 19 iunie la TechHub Bucharest, începând cu ora 17.00.

Workshop-ul încurajează interacțiunea și schimbul de strategii eficiente în managementul de produs, de la evaluarea oportunităților până la lansări pe piață și măsurarea valorii generate de noile funcționalități.

Agenda întâlnirii cuprinde trei sesiuni. Prima parte, condusă de Vladimir Oane (Hootsuite), se va concentra pe definirea produsului potrivit, agreat de toate părțile implicate, de la echipa de dezvoltare până la clienții interni și externi, parteneri și investitori. Vladimir Oane este unul dintre fondatorii UberVU, companie achiziționată în 2013 de către Hootsuite, cu o experiență semnificativă atât în Product Management cât și în design de produs.

Adriana Iordan, Senior Director, Product Management în Avangate, va oferi exemple concrete în definirea și management-ul unui roadmap de produs. Prezentarea va include pașii necesari în realizarea roadmap-ului, validarea, prioritizarea și implementarea acestuia, de la idee, până la strategia de produs și lansarea pe piață.

Seminarul se va încheia cu o sesiune de discuții libere în care ambii prezentatori vor răspunde la întrebări, explorând alături de cei prezenți provocările rolului de product management . Totodată, moderatorii workshop-ului din 19 iunie vor împărtăși din experiențe lor legate de construirea produselor de success la nivel internațional.

“În cadrul întâlnirii din programul Avangate Tech Sessions vom vorbi despre câteva dintre practicile pe care le folosim fiecare dintre noi în a defini și gestiona planul de dezvoltare al unui produs. Ne vom concentra pe tactici de detaliere a specificațiilor ce pot genera valoare în evoluția de la startup la produse recunoscute international. Consider că această întâlnire este și o oportunitate să auzim idei și experiențe diferite care să ne ajute în activițătile zilnice de product manageri, rol care trebuie încurajat mai mult in România”, menționează Adriana Iordan, Senior Director, Product Management Avangate.

Întâlnirea din 19 iunie se adresează manager-ilor și design-erilor de aplicații software ce vor să descopere si să se perfecționeze în gestionarea unui produs ca un întreg, de la concepție până la vânzare și post-vânzare.

Participarea la eveniment este gratuită, însa locurile sunt limitate. Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați pagina de înregistrare.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward