Avangate Tech Sessions: Responsive websites

  • BUCURESTI - TechHub
  •    12 Martie 2014

Avangate, lider în piața de soluții eCommerce pentru producătoride software, SaaS și servicii cloud,anunță o noua întâlnire din seria Avangate Tech Sessions.

Avangate, lider în piața de soluții eCommerce pentru producătoride software, SaaS și servicii cloud,anunță o noua întâlnire din seria Avangate Tech Sessions. Sesiunea “Responsive websites – Cum construim un site pentru toate dispozitivele” este organizată pe 12 martie, în cadrul TechHub București, începând cu ora 17.00.

Până în prezent, programul a inclus alte două întâlniri pe temele “HTML 5” și “Estimarea Agile”, adunând cu fiecare ocazie peste 100 de participanți. Avangate Tech Sessions încurajează schimbul de idei și discuțiile libere pe teme de interes pentru comunitatea de dezvoltatori, evenimentul fiind și o oportunitate excelentă de networking.

Întâlnirea"ResponsiveWebsites" se va concentra pe informații actuale despre cum se construiește un website flexibil ce își modifică design-ul și elementele în funcție de rezoluția dispozitivului de pe care este accesat. Prin aceasta abordare, website-ul va recunoaște tipul dispozitivului pe care este afișat și va răspunde în mod automat la preferințele utilizatorului.Prezentarea din 12 martie va fi susținută în limba română, iar participanții la întâlnire trebuie să aibă cunoștințe despre HTML, CSS, JavaScript și PHP.

Workshop-ul va fi condus de Șerban Ghită, Senior Software Engineer & Mobile Development în cadrul Avangate. Șerban Ghită are o experiență de 11 ani în industria de IT, în ultimii 5 activând în cadrul departamentului de dezvoltare din Avangate. De-a lungul timpului, Șerban s-a remarcat prin dezvoltarea unor produse comerciale și proiecte open-source de impact, folosind tehnologii precum PHP, MySQL, JavaScript pentru a îmbunătați în mod continuu și scalabil platforma Avangate .

Sesiunea se adreseaza dezvoltatorilor și designerilor ce vor sa afle cum se dezvoltă un website performant pentru toate dispozitivele.

Agenda “Responsive websites – Cum construim un site pentru toate dispozitivile” din 12 martieinclude:

  • Scurtă introducere în tehnologiile folosite și termeni noi din industrie
  • Sesiune coding live și informații suplimentare – cum se construieste un website responsive de la zero prin folosirea unor platforme precum Twitter Bootstrap și Zurb Foundation
  • Tehnici de mobile și “feature detection
  • Despre strategia de continut

Participarea la eveniment este gratuită, însa locurile sunt limitate. Pentru mai multe informații despre eveniment, vă rugăm să consultați pagina de înregistrare.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward