Azure Adoption Workshop

  •    24 Noiembrie 2020

Microsoft și Zitec vă invită la Azure Adoption Workshop, adresat companiilor de tip ISV - Independent Software Vendor. 

Această sesiune se va concentra pe definirea unei metodologii practice de adoptare a cloud-ului Microsoft Azure și transpunerea acesteia în implementări reale, tangibile. Veți afla răspunsuri la toate întrebările tehnice, dar și bune practici, greșeli de evitat și informații reale din experiența CTO-ul Zitec, Lucian Daia. 

Vom aborda următoarele subiecte: 

  • Definirea unei strategii de migrare și a unei arhitecturi bazate pe cloud;
  • Instrumente și metode disponibile pentru a vă ajuta să migrați către Azure;
  • Alegerea unui set adecvat de servicii pentru aplicațiile dvs.;
  • Optimizarea și gestionarea costurilor de infrastructură. 


Workshop-ul va avea loc online, în data de 24 noiembrie, de la ora 10:00.

Detalii despre agenda și înscriere aici: https://zitec.com/azure-adoption-workshop/   

Introduceți evenimentul în

Zitec

Zitec

15 ani de experiență în furnizarea soluțiilor software personalizate și a strategiilor de marketing digital Venituri de 5 mil. Euro în 2017 Locul 3 în Europa prin numărul de Ingineri certificați Zend 400 de proiecte dezvoltate în peste 15 țări, inclusiv SUA, Marea Britanie, Canada, Germania, Italia și Româ...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward