Big Data – Analytics – Cloud vs Warehouse – Inteligență Artificială

  • BUCURESTI - Institutul Bancar Român
  •    19 Mai 2017

Participând la eveniment, vă puteți pune la curent cu toate aspectele legate de provocările actuale generate de Big Data și de noile tehnologii precum: Cloud Computing, securitatea cibernetică, Analytics, Data cleansing, managementul infrastructurii critice, IT - as- a- Service etc.

Cum, ce și când să strângem, să calculăm și să stocăm

Cea de-a III-a ediție

Evenimentul va avea loc în data de Vineri, 19 Mai, la Institutul Bancar RomânStrada Negru Voda nr.3, Sector 3, București, Sala I „Mitiță Constantinescu”, Corp C, et 2, cu începere de la ora 09:30.

Participând la eveniment, vă puteți pune la curent cu toate aspectele legate de provocările actuale generate de Big Data și de noile tehnologii precum: Cloud Computing, securitatea cibernetică, Analytics, Data cleansing, managementul infrastructurii critice, IT - as- a- Service etc.

Este piața românească pregătită să adopte programele și normele UE pentru Big Data? Este volumul de date suficient de mare încât să justifice o asemenea investiție? Suntem pregătiți să facem un salt către necunoscut? Acestea sunt doar cateva dintre aspectele asupra cărora conferința noastră va încerca să facă lumină. Vom găzdui o dezbatere cu reprezentanții entităților din sectoarele public și guvernamental dar și cu marii furnizori de utilități, telco, apărare, transport & logistică și cu entități private a căror muncă implică un volum foarte mare de date, tocmai pentru a identifica cea mai bună metodă de implementare a BI și Big Data, pentru a obține cât mai multe avantaje de la această tehnologie.

Mai multe detalii vă sunt oferite la www.ibusinessevents.ro 

De asemenea, ne vom bucura împreună de participarea partenerilor noștri care au dat valoare și ne-au sprijinit în conturarea evenimentului: Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI), Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), Institutul Bancar Român (IBR), dar și a furnizorilor de tehnologie IT.

Participarea la eveniment se face pe baza înregistrării prealabile la: https://ibusinessevents.ro/register/

Programul evenimentului:

09:30 - 10.00  - Cafea de întâmpinare

10:00 - 10:10 - Cuvânt de bun venit

10:10 - 10:30 - Vocea analistului

10:30 - 10:50 - Prezentare partener - ESRI Romania

10:50 - 11:15 – Prezentare partener - Infoworld

11:15 - 12:45 - Dezbatere

Speakeri invitați:

- George Sârbu, Consilier Ministru, Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională,

- MAI,

- STS,

- Toma Cîmpeanu, CEO ANSSI,

- Yugo Neumorni, Președinte CIO Council și Director IT Hidroelectrica,

- Simona Șandru - șef Birou Plangeri Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP),

- George Bălăiți - șef Serviciul Control Operatori ANSPDCP,

- Daniel Gruia, membru CIO Council,

- reprezentant ANCPI,

- reprezentant Direcția Topografică Militară (DTM),

- reprezentanți furnizori de tehnologie, parteneri ai evenimentului.

12:45 - 13:15 – Prezentare studiu de caz

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward