Bitcoin

  • BUCURESTI - Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica
  •    18 - 20 Iunie 2014

Prin workshop-urile pe care le tinem ne propunem sa oferim informatii despre moneda digitala Bitcoin cat si protocolul Bitcoin.

Poate participa oricine este interesat de Bitcoin sau doar curios si vrea sa afle mai multe. Nu avem numar limitat de locuri va asteptam in numar cat mai mare.

Ce ne propunem?

  • Promovarea si sustinerea Bitcoin ca moneda si protocol, educarea oamenilor despre Bitcoin si sa reprezentam legatura intre presa/media si Bitcoin.
  • Prin workshop-urile pe care le tinem ne propunem sa oferim informatii despre moneda digitala Bitcoin cat si protocolul Bitcoin.
  • Motivul pentru care Bitcoin nu este inca adoptat in masa este ca oameni nu au o intelegere foarte buna a acestuia. Noi ne propunem sa rezolvam aceasta problema.
  • Standardizarea Bitcoin. In momentul actual Bitcoin este folosit ca moneda digitala. Fiind o entitate non-politica acesta este sustinut de cod si comunitate, ceea ce inseamna ca poate fi atat de bun cat este codul care il sustine.
  • Cresterea comunitatii Bitcoin. Oricine este interesat de Bitcoin poate sa faca parte din comunitate. Cu cat este mai mare comunitatea cu atat va fi mai puternic.
  • Protocolul Bitcoin. Cea mai importanta inovatie nu este moneda digitala Bitcoin, ci protcolul Bitcoin care poate avea aplicatii in multe zone tehnologice si sociale, motiv pentru care ne propunem sa organizam hackatoane exclusiv Bitcoin, iar mai tarziu un incubator.

Inscrierea se poate face pe http://workshop.rosedu.org/2014/sesiuni/bitcoin

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

ecomTeam 2021

Pentru ediția 2021 a ecomTEAM, organizatorii au pregătit 2 zile de eCommerce intensiv care va include panouri de discuții, ateliere și prezentări menite să vă ofere toate ingredientele necesare pentru o afacere online de succes.

Citește tot arrow_forward