Bitcoin

  • BUCURESTI - Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica
  •    18 - 20 Iunie 2014

Prin workshop-urile pe care le tinem ne propunem sa oferim informatii despre moneda digitala Bitcoin cat si protocolul Bitcoin.

Poate participa oricine este interesat de Bitcoin sau doar curios si vrea sa afle mai multe. Nu avem numar limitat de locuri va asteptam in numar cat mai mare.

Ce ne propunem?

  • Promovarea si sustinerea Bitcoin ca moneda si protocol, educarea oamenilor despre Bitcoin si sa reprezentam legatura intre presa/media si Bitcoin.
  • Prin workshop-urile pe care le tinem ne propunem sa oferim informatii despre moneda digitala Bitcoin cat si protocolul Bitcoin.
  • Motivul pentru care Bitcoin nu este inca adoptat in masa este ca oameni nu au o intelegere foarte buna a acestuia. Noi ne propunem sa rezolvam aceasta problema.
  • Standardizarea Bitcoin. In momentul actual Bitcoin este folosit ca moneda digitala. Fiind o entitate non-politica acesta este sustinut de cod si comunitate, ceea ce inseamna ca poate fi atat de bun cat este codul care il sustine.
  • Cresterea comunitatii Bitcoin. Oricine este interesat de Bitcoin poate sa faca parte din comunitate. Cu cat este mai mare comunitatea cu atat va fi mai puternic.
  • Protocolul Bitcoin. Cea mai importanta inovatie nu este moneda digitala Bitcoin, ci protcolul Bitcoin care poate avea aplicatii in multe zone tehnologice si sociale, motiv pentru care ne propunem sa organizam hackatoane exclusiv Bitcoin, iar mai tarziu un incubator.

Inscrierea se poate face pe http://workshop.rosedu.org/2014/sesiuni/bitcoin

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward