Bittnet AWS Essentials Meet-up

  • BUCURESTI - Clădirea Plaza România Offices, Etaj 1.
  •    12 Aprilie 2018

Un meet-up organizat de Amazon și Bittnett, în cadrul căruia participanții vor putea afla cele mai importante experiențe dezvăluite de cele 2 companii.

Un meet-up organizat de Amazon și Bittnett, în cadrul căruia participanții vor putea afla cele mai importante experiențe dezvăluite de cele 2 companii.

Cine poate participa la acest eveniment?

Antreprenori, manageri, oameni tehnici, developeri, oameni de produs, administratori de sistem, cu toții fac parte din publicul pe care îl vizează evenimentul.

Meet-up-ul va avea loc în data de 12 aprilie, începând cu ora 16:00, în cadrul Clădirii Plaza România Offices, Etaj 1.

Speaker va fi Vladimir Simek, Senior Solution Architect înn cadrul Amazon, având peste 15 ani experiență în virtualizare, infrastructura serverelor, servicii de cloud computing, rețele și securitate. Vladimir este un fan al Amazon, Linux, Python și al mașinilor autonome.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward