Biz Innovation Forum 2020

  • BUCURESTI - Mezanin
  •    25 Martie 2020

Vino și descoperă puterea inovației! Vei afla care este realitatea în domeniul în care lucrezi și cum poți identifica inovația potrivită companiei tale. Vei învăța strategiile și metodele de aplicare a inovației. Descoperă cum poți îmbunătăți performanțele propriului business!

Biz Innovation forum reunește profesioniștii recunoscuți pentru spiritul inovator cu manageri care își doresc să aducă un plus companiei în care lucrează. Descoperă viziunea care duce afacerile la următorul nivel.
Vino la Biz Innovation Forum şi află inovaţiile şi modele de business care schimbă lumea!

Până la actualizarea datelor noii ediții vă invităm să vedeți programul conferinței din 2019: https://bizinnovationforum.ro

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward