Biz Innovation Forum

  • BUCURESTI - Cinema City 4DX, Mega Mall, Bucuresti
  •    20 Mai 2015

Biz Innovation Forum este evenimentul la care specialistii care dau tonul in industria digitala, vin si vorbesc despre cum poti sa inovezi in compania ta.

Biz Innovation Forum este evenimentul la care specialistii care dau tonul in industria digitala, vin si vorbesc despre cum poti sa inovezi in compania ta. Intre invitatii conferintei se numara  atat profesionisti internationali care pot ghida audienta in directia inovarii, cat si lideri de companii care implementeaza modele de inovatie.

Vei intelege conceptul de design thinking. Vei cunoaste profesionisti internationali. Vei afla strategii si metode de aplicare a inovatiei. Vei afla best practice-ul din domeniul inovatiei. Vei imbunatati performantele propriului business. Vei intelege conditiile de piata si iti vei adapta propria metoda de inovare.

Profesionistii care vor expune cea mai noua metoda de a crestere a performantei companiei, DESIGN THINKING, sunt Daniela Marzavan, Partener DesignThinkersGroup, Mark Vernooij, General Manager THNK si Moodi Mahmoudi, Founder and CEO Collaborne. Invitatii vor impartasi din experienta lor cele mai bune practici, dar vor atinge multe subiecte de interes actual pentru companiile care vor sa se afirme.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward