Biz Innovation Forum

  • BUCURESTI - Cinema City 4DX, Mega Mall, Bucuresti
  •    20 Mai 2015

Biz Innovation Forum este evenimentul la care specialistii care dau tonul in industria digitala, vin si vorbesc despre cum poti sa inovezi in compania ta.

Biz Innovation Forum este evenimentul la care specialistii care dau tonul in industria digitala, vin si vorbesc despre cum poti sa inovezi in compania ta. Intre invitatii conferintei se numara  atat profesionisti internationali care pot ghida audienta in directia inovarii, cat si lideri de companii care implementeaza modele de inovatie.

Vei intelege conceptul de design thinking. Vei cunoaste profesionisti internationali. Vei afla strategii si metode de aplicare a inovatiei. Vei afla best practice-ul din domeniul inovatiei. Vei imbunatati performantele propriului business. Vei intelege conditiile de piata si iti vei adapta propria metoda de inovare.

Profesionistii care vor expune cea mai noua metoda de a crestere a performantei companiei, DESIGN THINKING, sunt Daniela Marzavan, Partener DesignThinkersGroup, Mark Vernooij, General Manager THNK si Moodi Mahmoudi, Founder and CEO Collaborne. Invitatii vor impartasi din experienta lor cele mai bune practici, dar vor atinge multe subiecte de interes actual pentru companiile care vor sa se afirme.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Yes We Dare #2

Participă la a doua sesiune de showcase a ecosistemului Dare Digital.

Citește tot arrow_forward