Black Friday Affiliate Meetup

  • BUCURESTI - Journey Pub
  •    03 Noiembrie 2016

Black Friday și sezonul de iarnă este perioada cea mai propice pentru a maximiza câștigurile în marketing afiliat. De aceea, dorim să îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru mai multe vânzări și comisioane în sezonul de vârf.

Black Friday și sezonul de iarnă este perioada cea mai propice pentru a maximiza câștigurile în marketing afiliat. De aceea, dorim să îți oferim toate informațiile de care ai nevoie pentru mai multe vânzări și comisioane în sezonul de vârf.

În 3 noiembrie 2016, organizăm Black Friday Affiliate Meetup! Fie că ești afiliat sau advertiser, te așteptăm să discutăm împreună despre promovarea în această perioadă a anului şi cum putem împreună să creştem vânzările din ecommerceul românesc.
Tot cu această ocazie, ți-am pregătit o surpriză care te va ajuta să generezi mai multe vânzări prin puterea afiliaților iar afiliaţii să îşi demonstreze cu şi mai multă forţă abilităţile de promovare orientată spre vânzare.

Fii și tu printre primii care află despre ce e vorba! Unde ne vedem? La Journey pub & moredin București, începând cu ora 18:45.

Evenimentul este creat cu scopul de a vă oferi recomandări și sfaturi pentru promovarea de Black Friday și în vârf de sezon. Vom aborda modalități prin care se pot crește vânzările prin promovarea prin marketing afiliat, exact ca la precedentele întâlniri marca Profitshare, de data aceasta cu focus pe Black Friday și sezonul vânzărilor de iarnă.

Cum te înscrii?

Participarea la eveniment este gratuită pentru afiliații și advertiserii activi în Profitshare. Astfel că, dacă îți dorești să participi, completează formularul de înscriere cât mai curând, numărul locurilor este limitat. După înscriere, vom confirma participarea ta prin email.
Pentru a fi la curent cu noutățile despre eveniment, speakerii participanți, magazinele și afiliații care vor participa la Black Friday Affiliate Meetup – urmărește și pagina dedicată pe Facebook pentru eveniment.

Ne vedem joi, 3 noiembrie 2016, la Journey pub & more, Strada George Enescu, numărul 25, sector 1, București!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward