BPM EE FORUM National Conference 2015

  • BUCURESTI - Double Tree by Hilton
  •    15 Decembrie 2015

Marți, 15 decembrie 2015, începând cu ora 10.00, la Hotelul Double Tree by Hilton, va avea loc BPM EE Forum National Conference 2015. Evenimentul este dedicat cercetătorilor și specialiștilor din domeniul BPM, din România.

Marți, 15 decembrie 2015, începând cu ora 10.00, la Hotelul Double Tree by Hilton, va avea loc BPM EE Forum National Conference 2015. Evenimentul este dedicat cercetătorilor și specialiștilor din domeniul BPM, din România.

BPM EE Forum National Conference 2015 este o conferință axată pe acoperirea tuturor aspectelor de BPM, respectiv teorie, modele, tehnici, sisteme și studii emipirice. De asemenea, aceasta se va baza pe discuții științifice, tutoriale și discursuri venite din partea celor mai cunoscuți reprezentanți ai domeniului BPM din lume. Nu vor fi uitate studiile de caz reale și poveștile de succes ale unor end-useri și provideri, realizate sub forma unor sesiuni de traning gratuite. Scopul evenimentului este de a prezenta cele mai bune concepte de business process management și tehnologia prin care ele funcționează, într-un format de calitate și de interes practic pentru audiență.

Ediția de față propune o focusare de tip Master Class asupra modalității de manageriere a unui proiect BPM și asupra modalității de lucru eficiente în BPMN 2.0. Aceste activități vor fi susținute de speakeri și traineri cu experiență, precum și de companii importante din domeniul software sau al tehnologiei BPM.

Participarea în cadrul BPM EE Forum National Conference 2015 este gratuită, pe bază de înscriere pe site. Locurile sunt limitate, deci înscrierea trebuie făcută cât mai repede.


Programul evenimentului este următorul:

Marți, 15 decembrie 2015, la Double Tree by Hilton, str. Neva Traian, nr. 3 A

09.30 – Înregistrarea Participanților

10.00 –  11:30 – Conferința principală și discuții cu profesioniști din domeniu

11:30 – Networking Coffe-break

11:45 – 12:30: povești despre BPM și Masă Rotundă interactivă

12:30 – Pauza de masă

13.30: Închiderea Evenimentului


De ce este utilă participarea în cadrul BPM:

  • pentru a înțelege domeniul BPM cu ajutorul noțiunilor teoretice și, mai ales, a studiilor de caz și activităților practice;
  • pentru a învăța să lucrezi cu BPMN 2.0;
  • pentru a interacționa cu profesioniști din domeniu;
  • pentru a te inspira din poveștile de succes, strategiile și tacticile folosite de către profesioniști din domeniu;
  • pentru a cunoaște și interacționa cu persoane cu aceleași pasiuni și în aceeași arie de activitate ca și tine;
  • pentru a împărtăși, la rândul tău, experiența proprie din această arie de activitate;
  • pentru că se focusează pe redarea unui conținut de calitate și util.

BPM sau Business Process Management reprezintă o soluție software structurată ce ajută la modelarea și optimizarea activităților curente, cu accent pe cele repetitive, ale unei companii, precum și la facilitarea interacțiunilor umane interne și externe ale acesteia.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Yes We Dare #2

Participă la a doua sesiune de showcase a ecosistemului Dare Digital.

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward