Brand RO 2016

  • BUCURESTI - Galateca
  •    13 Septembrie 2016

Eveniment dedicat brandurilor romanesti, proprietarilor acestora si celor care pun umarul la construirea lor.

Eveniment dedicat brandurilor romanesti, proprietarilor acestora si celor care pun umarul la construirea lor.

BrandRo reuneste specialisti in branding, manageri si antreprenori, profesionisti din domeniul marketingului si al publicitatii intr-un eveniment ce aniverseaza in premiera cele mai puternice branduri romanesti. In cadrul evenimentului se lanseaza rezultatele studiului Unlock Market Research, al celor mai puternice 100 de branduri romanesti si cartea cu acelasi nume, doua proiecte originale prezentate si sustinute de revista Biz.

*Inscrierea la BrandRo este gratuita si se face prin rezervarea si confirmarea unui loc in sala.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward