Brasov Startups Meetup - [email protected]

  • BRASOV - Hub OneZero
  •    08 Februarie 2018

[email protected] - finantare pentru startup-uri

[email protected] - finantare pentru startup-uri

Ne apucam de organizat meetup-uri pentru comunitatea de startup-uri din Brasov/Regiunea Centru. La prima editie ii avem invitati pe Ionut Tata (@iceberg) si Dragos Jaliu (Fonduri Structurale), cu care vom discuta despre granturile pentru Startup-urile din Regiunea Centru, pe care cei doi le administreaza prin proiectul [email protected]

Daca planuiesti sa-ti infiintezi un startup in urmatorul an si ai nevoie de orientare, mentoring si finantare, te asteptam la meetup. 

Meetup-ul se tine la Hub Onezero, punctul de intalnire al antreprenorilor din Brasov :) 
Participarea este gratuita, locuri sunt limitate, inscriere aici: https://www.eventbrite.com/e/brasov-startups-meetup-startupcentru-tickets-42897752332 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward