Bucharest Design Meetup #7

  • BUCURESTI - Qreator by IQOS
  •    28 Februarie 2018

La prima ediție din 2018 și a7a ediție a evenimentului, vă așteptăm într-un loc nou și fain, Qreator by IQOS și vă invitam să o cunoașteți pe 

La prima ediție din 2018 și a7a ediție a evenimentului, vă așteptăm într-un loc nou și fain, Qreator by IQOS și vă invitam să o cunoașteți pe Andra Popovici, o ilustratoare excepțională ????

https://www.instagram.com/andrapopovici/
http://www.andrapopovici.com/

Ne-ar ajuta dacă ați completa formularul de RSVP aici https://goo.gl/forms/lSpGupEpVfr9OF222

✊ MANIFESTO ✊

???? Bucharest Design Meetup este o întâlnire ce are loc lunar, într-un format informal, într-un loc interesant, fără prezentări sau speakeri, microfoane, boxe, proiectoare sau PPT-uri.

???? Fie că ești User Experience Designer, User Interface Designer, Visual Designer, Graphic Designer, Game Designer, Web Designer, etc. - acest eveniment este pentru tine.

❤️ Vino să iei pulsul comunității de design din București, să cunoști oameni noi și să dezbați subiecte de care ești pasionat(ă), un pretext bun pentru a bea ceva împreună.

???? Fiecare participant este și speaker, și ascultător, informația circulă liber iar grupurile de discuții se formează și reformează în jurul unor idei sau a unor oameni. De asemenea în cadrul fiecărui eveniment încercăm să promovăm un designer local.

???? Nu există sponsori, reclame, vânzări de produse, recrutare ascunsă, taxa de participare sau consumație gratuită, dar există mulți oameni faini.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward