Bucharest Design Meetup #7

  • BUCURESTI - Qreator by IQOS
  •    28 Februarie 2018

La prima ediție din 2018 și a7a ediție a evenimentului, vă așteptăm într-un loc nou și fain, Qreator by IQOS și vă invitam să o cunoașteți pe 

La prima ediție din 2018 și a7a ediție a evenimentului, vă așteptăm într-un loc nou și fain, Qreator by IQOS și vă invitam să o cunoașteți pe Andra Popovici, o ilustratoare excepțională ????

https://www.instagram.com/andrapopovici/
http://www.andrapopovici.com/

Ne-ar ajuta dacă ați completa formularul de RSVP aici https://goo.gl/forms/lSpGupEpVfr9OF222

✊ MANIFESTO ✊

???? Bucharest Design Meetup este o întâlnire ce are loc lunar, într-un format informal, într-un loc interesant, fără prezentări sau speakeri, microfoane, boxe, proiectoare sau PPT-uri.

???? Fie că ești User Experience Designer, User Interface Designer, Visual Designer, Graphic Designer, Game Designer, Web Designer, etc. - acest eveniment este pentru tine.

❤️ Vino să iei pulsul comunității de design din București, să cunoști oameni noi și să dezbați subiecte de care ești pasionat(ă), un pretext bun pentru a bea ceva împreună.

???? Fiecare participant este și speaker, și ascultător, informația circulă liber iar grupurile de discuții se formează și reformează în jurul unor idei sau a unor oameni. De asemenea în cadrul fiecărui eveniment încercăm să promovăm un designer local.

???? Nu există sponsori, reclame, vânzări de produse, recrutare ascunsă, taxa de participare sau consumație gratuită, dar există mulți oameni faini.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward