Bucharest Tech Week 2020

  •    17 - 23 Mai 2021

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Dacă te fascinează evoluția tehnologiei și ești pasionat de gadget-uri, VR, mașini electrice și hibrid, roboți, drone și altele, te așteptăm la cel mai techy date al anului.Pregătim o serie de evenimente pe placul tău:
 - Business Summits | Radisson Blu Hotel | 18 - 21 mai

- Conferințe premium cu speakeri internaționali și locali pe diferite teme legate de tehnologie» Tech Expo | Piața Universității | 21 - 23 mai

- Companiile expozante vin cu multă tehnologie pe metrul pătrat» Partner Events | 17 - 23 mai

Peste 65 de evenimente partenere organizate în diferite puncte din oraș.Sărbătorește alături de ceilalți 20.000 de pasionați la cel mai amplu festival urban de tehnologie din România!Detalii în curând pe www.techweek.ro.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward