Bucharest WordPress Meetup

  • BUCURESTI - Impact Hub
  •    08 Decembrie 2014

Întâlnirea pasionaților de Wordpress va avea loc luna aceasta la Impact Hub, în data de 8 decembrie, între orele 19-21.

Întâlnirea pasionaților de Wordpress va avea loc luna aceasta la Impact Hub, în data de 8 decembrie, între orele 19-21.

Sunt așteptați dezvoltatori/programatori, designeri, specialiști în online marketing sau bloggeri. Evenimentul se deschide cu o secțiune de ice breaking, în cadrul căreia fiecare participant se prezintă, urmată de prezentări cu teme: Wordpress&Mobility (Karim Marucchi @karimmarucchi  de la Crowd Favorite și Steve Zehngut @Zengy de la Zeek Interactive) sau cum să construiești un proiect în Wordpress folosind tehnologia Bootstrap (Ștefan Marogel).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Romania Blockchain Summit

Evenimentul promite să fie una dintre cele mai importante conferințe dedicate tehnologiilor inovatoare din regiunea Europei de Sud-Est, reunind sectorul public, factori de decizie politică, dezvoltatori, cercetători, antreprenori și inovatori locali și europeni. 

Citește tot arrow_forward

Gala Wall-Street 2019

Finalul anului 2019 marcheaza un moment important in istoria post-comunista a Romaniei. Se implinesc 30 de ani de la caderea Republicii Socialiste, dar si trei decenii de capitalism modern. La aceasta aniversare a economiei de piata, Wall-Street.ro isi propune sa identifice si sa premieze companiile si personalitatile care au contribuit decisiv in cele trei decenii la instaurarea capitalismului in...

Citește tot arrow_forward

Introducere in SQL pentru Testare Software

Scopul acestui training este sa invete participantii cum sa foloseasca SQL pentru a interoga o baza de date in cadrul activitatilor de testare software. Principiile SQL (Structured Query Language) predate in acest curs sunt independente de orice sistem de management al bazelor de date si pot sa fie utilizate in majoritatea sistemelor de acest tip.

Citește tot arrow_forward