Bucuresti Business Days 2017

  • BUCURESTI - WEST GATE BUSINESS PARK H3 BUILDING, GROUND FLOOR, 197 BULEVARDUL IULIU MANIU
  •    14 - 15 Decembrie 2017

Editia 30 Business Days va reuni pe durata celor 2 zile peste 100 de speakeri de top din Romania si din alte tari care vor conferentia si interactiona cu cei peste 1.000 de participanti 

Editia 30 Business Days va reuni pe durata celor 2 zile peste 100 de speakeri de top din Romania si din alte tari care vor conferentia si interactiona cu cei peste 1.000 de participanti asteptati in:
- 2 conferinte
- 7 sesiuni plenare
- 7 sesiuni speciale dedicate antreprenoriatului
- 21 workshopuri cu teme de vanzari, marketing, leadership, HR, management
- 7 masterclass-uri centrate pe business development

Evenimentul va avea in fiecare zi cate doua perioade dedicate networkingului si dezvoltarii personale, intre orele 8:00 si 10:00 in fiecare zi, precum si seara in prima zi de la ora 20:10 pana in jur de ora 22:00 si intre orele 18:10 si 20:00 in seara a doua. Serile vor fi condimentate si infrumusetate de degustari de vinuri, degustari de whiskey si de diverse specialitati create sa ne incante papilele gustative si simtul olfactiv.

Aniversam 30 de editii dedicate dezvoltarii mediului antreprenorial si implicarii in sustinerea si consolidarea unei culturi antreprenoriale in Romania cu o editie speciala.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

ITFest

ITFest este un proiect cu tradiție în rândul celor pasionați de programare și adună, pe an ce trece, tot mai mulți participanți, atât din rândul elevilor de liceu, cât și din cel al studenților. Acesta oferă posibilitatea de a lua contact cu numeroase firme din mediul IT și de a creiona locurile de muncă într-un mod interactiv. ...

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward