Bucuresti Business Days 2017

  • BUCURESTI - WEST GATE BUSINESS PARK H3 BUILDING, GROUND FLOOR, 197 BULEVARDUL IULIU MANIU
  •    14 - 15 Decembrie 2017

Editia 30 Business Days va reuni pe durata celor 2 zile peste 100 de speakeri de top din Romania si din alte tari care vor conferentia si interactiona cu cei peste 1.000 de participanti 

Editia 30 Business Days va reuni pe durata celor 2 zile peste 100 de speakeri de top din Romania si din alte tari care vor conferentia si interactiona cu cei peste 1.000 de participanti asteptati in:
- 2 conferinte
- 7 sesiuni plenare
- 7 sesiuni speciale dedicate antreprenoriatului
- 21 workshopuri cu teme de vanzari, marketing, leadership, HR, management
- 7 masterclass-uri centrate pe business development

Evenimentul va avea in fiecare zi cate doua perioade dedicate networkingului si dezvoltarii personale, intre orele 8:00 si 10:00 in fiecare zi, precum si seara in prima zi de la ora 20:10 pana in jur de ora 22:00 si intre orele 18:10 si 20:00 in seara a doua. Serile vor fi condimentate si infrumusetate de degustari de vinuri, degustari de whiskey si de diverse specialitati create sa ne incante papilele gustative si simtul olfactiv.

Aniversam 30 de editii dedicate dezvoltarii mediului antreprenorial si implicarii in sustinerea si consolidarea unei culturi antreprenoriale in Romania cu o editie speciala.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward