Bucuresti Business Days 2017

  • BUCURESTI - WEST GATE BUSINESS PARK H3 BUILDING, GROUND FLOOR, 197 BULEVARDUL IULIU MANIU
  •    14 - 15 Decembrie 2017

Editia 30 Business Days va reuni pe durata celor 2 zile peste 100 de speakeri de top din Romania si din alte tari care vor conferentia si interactiona cu cei peste 1.000 de participanti 

Editia 30 Business Days va reuni pe durata celor 2 zile peste 100 de speakeri de top din Romania si din alte tari care vor conferentia si interactiona cu cei peste 1.000 de participanti asteptati in:
- 2 conferinte
- 7 sesiuni plenare
- 7 sesiuni speciale dedicate antreprenoriatului
- 21 workshopuri cu teme de vanzari, marketing, leadership, HR, management
- 7 masterclass-uri centrate pe business development

Evenimentul va avea in fiecare zi cate doua perioade dedicate networkingului si dezvoltarii personale, intre orele 8:00 si 10:00 in fiecare zi, precum si seara in prima zi de la ora 20:10 pana in jur de ora 22:00 si intre orele 18:10 si 20:00 in seara a doua. Serile vor fi condimentate si infrumusetate de degustari de vinuri, degustari de whiskey si de diverse specialitati create sa ne incante papilele gustative si simtul olfactiv.

Aniversam 30 de editii dedicate dezvoltarii mediului antreprenorial si implicarii in sustinerea si consolidarea unei culturi antreprenoriale in Romania cu o editie speciala.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward