Building security awareness: the strategic approach

  •    28 Noiembrie 2019

Conferința se va desfășura în data de 28 noiembrie 2019 în București, Universitatea Titu Maiorescu, Corp M, Calea Văcăreşti, nr. 189, în intervalul orar 9.30-17.30.

Acțiunea este organizată de Centrul de Strategii Aplicate și Bursa Română de Afaceri în parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu, fiind sprijinită de Elite Romania, Corporate Intelligence Agency, Asymmetric Warfare Intelligence for Complex Operations Ltd., Centrul de Geografie Istorica Militară din Rrepublica Moldova și Romanian High IQ Society.

Coordonator proiect:
Valeriu ANTONOVICI
tel. 0726 18 69 11
[email protected]

Moderator eveniment: Andrei STOIAN
Andrei STOIAN are experiență de peste 10 ani în antreprenoriat, mass-media online, HR și public relations. A moderat și realizat emisiunea IMM Focus difuzată de televiziunea de business Canal 33, in prezent realizand si moderând emisiunea Sfere de Influență difuzata de acelasi post TV. Este fondatorul primului website dedicat interviurilor – Intervio.ro, blogger Adevarul.ro și Redactor Șef al publicațiilor Legal Innovation, Investing in Property și LegalMarketing.ro.
Absolvent al Facultății de Științe Politice (Universitatea București), al programului masteral „Tehnici Diplomatice“ în cadrul Facultății de Istorie (Universitatea București) și al Institutului Diplomatic Român. A urmat numeroase cursuri de specializare în domeniul relațiilor internaționale.
Se numără printre autorii volumului „România noului val“ (http://www.noulval.ro) și „100 de fețe ale Inovației“ (http://www.100defetealeinovatiei.ro/)

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Smart Cities of Romania 2020

SCoR CLUSTER are la bază atât experiența organizării cu succes a evenimentului anual Smart Cities of Romania, cât și expertiza de specialitate a consorțiului: ARTS, CNR-CME, ITS Events Management și ITS Romania

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward