Building security awareness: the strategic approach

  •    28 Noiembrie 2019

Conferința se va desfășura în data de 28 noiembrie 2019 în București, Universitatea Titu Maiorescu, Corp M, Calea Văcăreşti, nr. 189, în intervalul orar 9.30-17.30.

Acțiunea este organizată de Centrul de Strategii Aplicate și Bursa Română de Afaceri în parteneriat cu Universitatea Titu Maiorescu, fiind sprijinită de Elite Romania, Corporate Intelligence Agency, Asymmetric Warfare Intelligence for Complex Operations Ltd., Centrul de Geografie Istorica Militară din Rrepublica Moldova și Romanian High IQ Society.

Coordonator proiect:
Valeriu ANTONOVICI
tel. 0726 18 69 11
[email protected]

Moderator eveniment: Andrei STOIAN
Andrei STOIAN are experiență de peste 10 ani în antreprenoriat, mass-media online, HR și public relations. A moderat și realizat emisiunea IMM Focus difuzată de televiziunea de business Canal 33, in prezent realizand si moderând emisiunea Sfere de Influență difuzata de acelasi post TV. Este fondatorul primului website dedicat interviurilor – Intervio.ro, blogger Adevarul.ro și Redactor Șef al publicațiilor Legal Innovation, Investing in Property și LegalMarketing.ro.
Absolvent al Facultății de Științe Politice (Universitatea București), al programului masteral „Tehnici Diplomatice“ în cadrul Facultății de Istorie (Universitatea București) și al Institutului Diplomatic Român. A urmat numeroase cursuri de specializare în domeniul relațiilor internaționale.
Se numără printre autorii volumului „România noului val“ (http://www.noulval.ro) și „100 de fețe ale Inovației“ (http://www.100defetealeinovatiei.ro/)

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward