Bulgaria PHP Conference 2019

  •    08 - 10 Noiembrie 2019

Bulgaria PHP Conference este unul dintre cele mai importante evenimente din regiune, dedicat 100% limbajului de programare PHP. Anul acesta, Bulgaria PHP Conference va avea loc în perioada 8-10 noiembrie, la Sofia.

Prima zi a evenimentului este dedicată workshop-urilor, aceasta fiind urmată de 2 zile alocate prezentărilor și conferințelor.  Evenimentul va găzdui sute de programatori din Europa, dar și din afara ei.

Costul unui bilet pornește de la 156 Euro în perioada de early bird.

Mai multe detalii despre costuri, aici.

--------------

Ideea evenimentului a pornit de la un grup de developeri din Sofia, pasionați de PHP și doritori de a cunoaște comunitatea, de a împărtăși idei și noutăți din domeniu. Evenimentul reunește, cu fiecare ediție, specialiști PHP din toată lumea.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

ISACA Romania Chapter Virtual event

 ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizează evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart” în perioada 2 – 4 Martie 2021. Pe parcursul celor trei zile, în cadrul ISACA Romania Chapter Virtual Event vor fi dezbătute subiecte fierbinți legate de guvernanță și reglementări privind controlul și securitatea inf...

Citește tot arrow_forward