Bulgaria PHP Conference 2019

  •    08 - 10 Noiembrie 2019

Bulgaria PHP Conference este unul dintre cele mai importante evenimente din regiune, dedicat 100% limbajului de programare PHP. Anul acesta, Bulgaria PHP Conference va avea loc în perioada 8-10 noiembrie, la Sofia.

Prima zi a evenimentului este dedicată workshop-urilor, aceasta fiind urmată de 2 zile alocate prezentărilor și conferințelor.  Evenimentul va găzdui sute de programatori din Europa, dar și din afara ei.

Costul unui bilet pornește de la 156 Euro în perioada de early bird.

Mai multe detalii despre costuri, aici.

--------------

Ideea evenimentului a pornit de la un grup de developeri din Sofia, pasionați de PHP și doritori de a cunoaște comunitatea, de a împărtăși idei și noutăți din domeniu. Evenimentul reunește, cu fiecare ediție, specialiști PHP din toată lumea.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward