Bulgaria PHP Conference 2019

  •    08 - 10 Noiembrie 2019

Bulgaria PHP Conference este unul dintre cele mai importante evenimente din regiune, dedicat 100% limbajului de programare PHP. Anul acesta, Bulgaria PHP Conference va avea loc în perioada 8-10 noiembrie, la Sofia.

Prima zi a evenimentului este dedicată workshop-urilor, aceasta fiind urmată de 2 zile alocate prezentărilor și conferințelor.  Evenimentul va găzdui sute de programatori din Europa, dar și din afara ei.

Costul unui bilet pornește de la 156 Euro în perioada de early bird.

Mai multe detalii despre costuri, aici.

--------------

Ideea evenimentului a pornit de la un grup de developeri din Sofia, pasionați de PHP și doritori de a cunoaște comunitatea, de a împărtăși idei și noutăți din domeniu. Evenimentul reunește, cu fiecare ediție, specialiști PHP din toată lumea.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward