Business Days Craiova

  • CRAIOVA
  •    04 Iulie 2013

Sute de oameni de afaceri au plătit pentru a participa la conferinţele din cadrul Craiova Business Days, pentru a afla poveştile de succes ale unor antreprenori renumiţi din ţară care dezvoltă afaceri de zeci sau sute de milioane de euro. Seria de astfel de conferinţe şi dezbateri continuă şi astăzi.

Sute de oameni de afaceri au plătit pentru a participa la conferinţele din cadrul Craiova Business Days, pentru a afla poveştile de succes ale unor antreprenori renumiţi din ţară care dezvoltă afaceri de zeci sau sute de milioane de euro. Seria de astfel de conferinţe şi dezbateri continuă şi astăzi.

Evenimentul Craiova Business Days a debutat, ieri, în sala Aula Magna de la noul sediul a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Craiova (complexul de la Mecanică) în prezenţa unui public numeros, format din oameni de afaceri doljeni, manageri, cadre didactice, studenţi şi alte persoane interesate de antreprenoriat.

Evenimentul este considerat drept cel mai mare "maraton" al conferintelor pentru antreprenori cu un program de business networking pentru mai multe domenii de activitate. Cu aceasta ocazie se va distribui si revista Oltenia Business.

Business Days impreuna cu Universitatea din Craiova organizeaza astazi si maine, la Craiova, cea de-a 11-a editie din suita de evenimente Business Days - considerat drept cel mai mare "maraton" de conferinte din Romania dedicate antreprenorilor, managerilor, intregii comunitati de afaceri locale si regionale. Evenimentul denumit Craiova Business Days va fi gazduit de Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii din Craiova (in campusul de la Mecanica) si se doreste a fi "evenimentul cu structura cea mai eficienta si flexibila de business networking din Romania".

Pe parcursul a două zile, participanţii vor afla noutăţi din lumea afacerilor, indiferent de domeniul în care îşi desfăşoară activitatea. Ieri, în prima zi a seriei de conferinţe, unii antreprenori renumiţi, cu o experienţă notabilă de business, le-au împărtăşit celor prezenţi la eveniment din experienţa proprie de afaceri şi chiar de viaţă. Moderatorii conferinţei, Mihaela Tatu şi Călin Iepure, au deschis prima conferinţă cu imagini din filmul „Mihai Viteazul“, momentul fiind dedicat atât Banului Craiovei, domnitorul Mihai Viteazul, cât şi actorului din rolul principal, Amza Pellea, şi el oltean.
Cei mai mulţi vorbitori au adus în atenţia publică noţiunile pe care s-au bazat ei în dezvoltarea personală şi antreprenorială. La prima conferinţă din „maratonul“ de astfel de evenimente, intitulată „Viziune şi anduranţă“, cuvintele-cheie cel mai des folosite de speakeri au fost: principii, cultură, echipă, motivare, răbdare, comunicare. Managerii şi oamenii de afaceri care au urcat pe scenă au vorbit de succese, dar unii dintre ei au vorbit şi despre insuccese în proiectele puse în practică, precum şi despre modul în care au trecut peste acestea.

 

Structura Business Days la Craiova

În zilele de 3 şi 4 iulie, în cadrul Business Days vor fi organizate la Craiova 16 workshop-uri, patru conferinţe şi patru mese rotunde. Evenimentul a debutat, ieri, cu conferinţa „Viziune şi anduranţă“, urmată de o alta denumită „Vizibilitate şi adaptabilitate“. Workshop-urile programate pentru ziua de ieri au fost: „Vânzare şi negociere“, „Branding şi poziţionare“, „Folosirea mediului on-line pentru succesul afacerii tale“ şi „Business Networking şi importanţa relaţiilor pentru succesul unei afaceri“. Conferinţele programate astăzi sunt: „Leadership şi excelenţă“, „Atitudine şi performanţă“. Cei care citesc ziarul nostru on-line pot vedea programul şi speakerii programaţi astăzi la link-ul http://craiova.businessdays.ro/program/.
Craiova Business Days este o platformă de networking pentru antreprenori, organizată la Craiova, de către Adesco, în colaborare cu Universitatea din Craiova. Aceasta este cea de-a 11-a ediţie a acestui gen de manifestări organizate la nivel naţional şi a doua organizată anul acesta, după cea de la Oradea, din luna aprilie.

Sursa: ziare.com

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Introducere in SQL

Acest curs este o introducere in SQL si ajuta participantii sa isi dezvolte abilitatile necesare pentru a verifica, cauta si modifica date in bazele de date SQL. Training-ul se adreseaza programatorilor, analistilor si altor specialisti care vor sa invete elementele de baza ale SQL.

Citește tot arrow_forward

Introducere in Automatizarea Testarii

In cadrul acestui training vom discuta despre provocarile de baza legate de automatizarea testarii software, testare automata, programe de automatizare si metode de dezvoltare a testelor automate.

Citește tot arrow_forward

Regatta IT 2019

Povestea spune că la început de toamnă caldă, în week-end-ul 7-8 septembrie, Regatta IT adună iubitorii de tehnologie, software și hardware, la cea de-a patra ediție a competiției noastre de sailing. Ce e frumos și dorit este clar că trebuie să se întâmple. ...

Citește tot arrow_forward