Business Stories – Fall Edition 2017

  • BUCURESTI - ASE - FABIZ
  •    10 Octombrie 2017

Ești pasionat de antreprenoriat și evoluția mediului de business din România?

Ești pasionat de antreprenoriat și evoluția mediului de business din România?

Pe data de 10 octombrie, te invităm în cadrul Academiei de Studii Economice din București, clădirea Victor Slăvescu, sala 4102, la o nouă conferință marca „Business Stories”. În cadrul evenimentului, vei avea oportunitatea să interacționezi cu Robert Knapp, co-founder și CEO CyberGhost VPN și Tudor Iliescu, General Manager emro.ventures, să le afli povestea și ultimele insight-uri din mediul antreprenorial. 

Robert Knapp este antreprenor încă de la o vârstă fragedă. Este de origine germană, însă a ales să dezvolte în România una dintre cele mai bine cotate companii din industria securității care furnizează soluții de VPN, cu peste 5 milioane de utilizatori. În primăvara acestui an, compania a fost achiziționată de Crossrider pentru suma de 9,2 milioane de euro. 

Tudor Iliescu, alumnus Business Club, activează în domeniul tech de peste 7 ani. În ultimii doi ani și-a cultivat pasiunea pentru antreprenoriat dezvoltând start-up-uri pe piețe emergente precum Mongolia și Nigeria. Tudor este co-fondator Concept Apps, acesta dezvoltând începând cu 2009 start-up-ul românesc Transport Urban. În prezent Tudor ocupă funcția de General Manager al firmei emro.ventures, firmă ce dezvoltă proiecte pe blockchain. 

Deși designer de profesie, Radu Savopol nu poate sta departe de lumea antreprenoriatului. Încă din anul 2001, moment crucial în care a intrat în industria HORECA din România, a lansat concepte inovatoare și s-a diferențiat pe piața concurențială. În perioada 2001 - 2008 a lansat două locații Old Nick Pub, iar în anul 2015 a pus bazele francizei 5togo. În prezent, lucrează intens la cel mai nou concept dezvoltat, intitulat Dialogue Social Bar, un spațiu de co-working space, ideal pentru întâlniri, evenimente și lansări. 

Accesul la eveniment este liber, în limita locurilor disponibile. Înscrieri la adresa: [email protected]

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward