Business Talk w/ Calin Vaduva [FORTECH]

  • CLUJ-NAPOCA - Cluj Hub Str. Pitesti 19
  •    09 Martie 2016

Evenimentul este susținut de Călin Văduva, fondatorul și CEO-ul Fortech, cea mai mare companie de outsourcing din Cluj Napoca. Cu o echipa de peste 550 de persoane, Fortech oferă posibilități complete de dezvoltare software, de asigurare a calității și a serviciilor de suport IT .

Evenimentul este susținut de Călin Văduva, fondatorul și CEO-ul Fortech, cea mai mare companie de outsourcing din Cluj Napoca. Cu o echipa de peste 550 de persoane, Fortech oferă posibilități complete de dezvoltare software, de asigurare a calității și a serviciilor de suport IT.

Compania a fost inclusă de 4 ori in Deloitte Technology Fast500 EMEA si Deloitte Technology Fast50 ECE, clasamente prestigioase care premiază cele mai dinamice companii de tehnologie din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.               Agenda evenimentului include discuții și networking. Pentru mai multe informații despre eveniment, puteți accesa: https://www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-cluj-napoca-presents-calin-vaduva-fortech#/sau  http://evenimenteit.ro/event/business-talk-w-calin-vaduva-fortech/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

ecomTeam 2021

Pentru ediția 2021 a ecomTEAM, organizatorii au pregătit 2 zile de eCommerce intensiv care va include panouri de discuții, ateliere și prezentări menite să vă ofere toate ingredientele necesare pentru o afacere online de succes.

Citește tot arrow_forward