Business Talk w/ Calin Vaduva [FORTECH]

  • CLUJ-NAPOCA - Cluj Hub Str. Pitesti 19
  •    09 Martie 2016

Evenimentul este susținut de Călin Văduva, fondatorul și CEO-ul Fortech, cea mai mare companie de outsourcing din Cluj Napoca. Cu o echipa de peste 550 de persoane, Fortech oferă posibilități complete de dezvoltare software, de asigurare a calității și a serviciilor de suport IT .

Evenimentul este susținut de Călin Văduva, fondatorul și CEO-ul Fortech, cea mai mare companie de outsourcing din Cluj Napoca. Cu o echipa de peste 550 de persoane, Fortech oferă posibilități complete de dezvoltare software, de asigurare a calității și a serviciilor de suport IT.

Compania a fost inclusă de 4 ori in Deloitte Technology Fast500 EMEA si Deloitte Technology Fast50 ECE, clasamente prestigioase care premiază cele mai dinamice companii de tehnologie din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.               Agenda evenimentului include discuții și networking. Pentru mai multe informații despre eveniment, puteți accesa: https://www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-cluj-napoca-presents-calin-vaduva-fortech#/sau  http://evenimenteit.ro/event/business-talk-w-calin-vaduva-fortech/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp Cluj Napoca

Alătură-te unei noi ediții Codecamp, pe 21 noiembrie, în Cluj-Napoca! 

Citește tot arrow_forward