Call for Code Day Bucharest

  • BUCURESTI - IBM Romania
  •    07 Septembrie 2018

EVENIMENTUL CALL FOR CODE DAY BUCHAREST

IBM Romania în parteneriat cu Girls Who Code Romania și Girls in Tech Romania sprijină competiția globală Call for Code și organizează Call for Code Day Bucharest care va avea loc pe 21 Septembrie 2018.

EVENIMENTUL CALL FOR CODE DAY BUCHAREST

IBM Romania în parteneriat cu Girls Who Code Romania și Girls in Tech Romania sprijină competiția globală Call for Code și organizează Call for Code Day Bucharest care va avea loc pe 21 Septembrie 2018.

Ce trebuie să faci:

1) Înscrie-te în Competiția Call for Code aici: https://callforcode.org. Cine poate participa: frontend devs, backend devs, mobile devs, designers, business people, testers, IT professionals. O echipă de succes pentru Call for Code are un echilibru între abilități, nu este necesar ca toți membrii echipei să fie developers. Oricine poate să vină cu o idee este binevenit. Dimensiunea recomandată a echipei: 5 membri. Fiecare echipă ar trebui să aibă cel puțin un dezvoltator.

2) Înscrie-te la Evenimentul Call for Code Day Bucharest aici: http://bit.ly/CallforCodeDay

3) După ce te-ai înscris la Evenimentul Call for Code Day Bucharest, vei primi un link de conectare la platforma Slack unde vei putea consulta online experții IBM, cu privire la competiția Call for Code și soluția pe care dorești să o dezvolți;

4) După ce te-ai înscris la Competiția Call for Code, asigură-te că acorzi niște timp trainingului aprofundat, specific și gratuit, cu privire la Use Cases și Code Patterns pe care le poți implementa în IBM Cloud: developer.ibm.com/callforcode. Vei găsi informații despre AI, Cloud, IoT și Blockchain, care te vor ajuta să-ți consolidezi cunoștințele și te vor pregăti pentru Call for Code Day Bucharest. Call for Code este un mod excelent de a dobândi noi aptitudini dezvoltând o soluție pentru una dintre cele mai mari probleme ale omenirii. 

5) Vino pe 21 Septembrie la Call for Code Day Bucharest, unde îți vei putea perfecționa mai departe soluția dezvoltată cu ajutorul mentoringului oferit de către experți IBM pe domenii precum Cloud, Cognitive, IoT, Mobile, Software Architecture & Development. 

AGENDA CALL FOR CODE DAY BUCHAREST

09:00 - 09:30 Welcome & Networking
09:30 - 09:40 Call for Code Introduction
09:40 - 09:50 Meet the IBM Mentoring Team
09:50 - 10:30 Natural Disasters: Use Cases
10:30 - 12:30 Technical Workshops:
IBM Public Cloud Overview
Node-Red
PaaS-based application development
The IoT Platform
Mobile services
Watson Developer Cloud
Blockchain development
Various Assets Presentation (Code patterns, Bot Asset Exchange etc.)
12:30 - 13:00 Lunch 
13:00 - 15:30 Team Setup & Design Thinking Workshop
15:30 - 18:30 Solution Development
18:30 - 19:00 Dinner
19:00 - 21:00 Final Recommendations from the Mentors

Te așteptăm!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

ITFest

ITFest este un proiect cu tradiție în rândul celor pasionați de programare și adună, pe an ce trece, tot mai mulți participanți, atât din rândul elevilor de liceu, cât și din cel al studenților. Acesta oferă posibilitatea de a lua contact cu numeroase firme din mediul IT și de a creiona locurile de muncă într-un mod interactiv. ...

Citește tot arrow_forward