Cea mai mare conferinta din Romania dedicata inginerilor in testare software

  • CLUJ-NAPOCA - Grand Hotel Napoca
  •    15 - 16 Mai 2014

In perioada 15-16 mai va avea loc Conferinta Anuala a Comunitatii Romane de Testeri (The Romanian Testing Comunity Anual Conference) organizata la Cluj-Napoca,

In perioada 15-16 mai va avea loc Conferinta Anuala a Comunitatii Romane de Testeri (The Romanian Testing Comunity Anual Conference) organizata la Cluj-Napoca,

Conferinta a debutat in 2012, in primul an participand 200 de profesionisti din domeniul testarii de software. Acestia au asistat la prezentarile a cinci speakeri: 3 internationali si doi din Romania.  In 2013, cifrele au crescut semnificativ: 8 speakeri internationali, 15 companii partenere si 250 de participanti.

La evenimentul de anul acesta se estimeaza o prezenta de peste 300 de oameni din industria IT, iar pe parcursul celor doua zile ale evenimentului , ei vor putea asista la prezentarile a 16 nume importante din domeniul testarii software din 7 tari. Printre acestia se afla Andy Glover (Cartoon Tester) de la Exco InTouch, Simon Knight de la Royal College of Physicians sau Jan Jaap Cannegieter de la SYSQA B.V.

Evenimentul din acest an acopera o varietate de tematici. De la abordari tehnice despre industria Mobile si testare automata, pana la impactul in societate a activitatilor de testare software.

Romanian Testing Conference este cea mai mare conferinta din Romania dedicata testerilor si se afla in top 3 evenimente de acest fel in Centrul si Sud-Estul Europei. Pe masura ce ne vom apropia de momentul de debut al conferintei, vom reveni cu detalii despre structura acesteia, insa pana atunci puteti vizita site-ul conferintei, www.romaniatesting.ro .

RTC 2014 este un eveniment al companiei RTC QA Consulting si este organizat in parteneriat cu RB Events.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Java Performance And Tuning

Java Performance and Tuning este un curs intensiv adresat programatorilor cu experienta care vor sa descopere cum sa tuneze aplicatiile Java – alegand intre o alocare corecta a memoriei, cel mai eficient algoritm de Garbage Collector sau cea mai potrivita metoda de a folosi JDK API-ul.

Citește tot arrow_forward

ȘCOALA DE VARĂ DE E-COMMERCE GPEC, EDIȚIA A 9-A

Nu rata a 9-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC – singura serie de cursuri intensive de comerț electronic și marketing online din România!

Citește tot arrow_forward

SAFe® Advanced Scrum Master (SASM Certification)

Acest curs de doua zile pregateste Scrum Masters pentru un rol de leadership in coordonarea unui proces de implementare a Scaled Agile Framework (SAFe®) in cadrul unei echipe, program sau organizatie Agile. Training-ul abordeaza subiecte legate de facilitarea interactiunilor intre echipe pentru a sprijini respectarea programului si un proces continuu de imbunatatire. 

Citește tot arrow_forward