Cea mai mare conferinta din Romania dedicata inginerilor in testare software

  • CLUJ-NAPOCA - Grand Hotel Napoca
  •    15 - 16 Mai 2014

In perioada 15-16 mai va avea loc Conferinta Anuala a Comunitatii Romane de Testeri (The Romanian Testing Comunity Anual Conference) organizata la Cluj-Napoca,

In perioada 15-16 mai va avea loc Conferinta Anuala a Comunitatii Romane de Testeri (The Romanian Testing Comunity Anual Conference) organizata la Cluj-Napoca,

Conferinta a debutat in 2012, in primul an participand 200 de profesionisti din domeniul testarii de software. Acestia au asistat la prezentarile a cinci speakeri: 3 internationali si doi din Romania.  In 2013, cifrele au crescut semnificativ: 8 speakeri internationali, 15 companii partenere si 250 de participanti.

La evenimentul de anul acesta se estimeaza o prezenta de peste 300 de oameni din industria IT, iar pe parcursul celor doua zile ale evenimentului , ei vor putea asista la prezentarile a 16 nume importante din domeniul testarii software din 7 tari. Printre acestia se afla Andy Glover (Cartoon Tester) de la Exco InTouch, Simon Knight de la Royal College of Physicians sau Jan Jaap Cannegieter de la SYSQA B.V.

Evenimentul din acest an acopera o varietate de tematici. De la abordari tehnice despre industria Mobile si testare automata, pana la impactul in societate a activitatilor de testare software.

Romanian Testing Conference este cea mai mare conferinta din Romania dedicata testerilor si se afla in top 3 evenimente de acest fel in Centrul si Sud-Estul Europei. Pe masura ce ne vom apropia de momentul de debut al conferintei, vom reveni cu detalii despre structura acesteia, insa pana atunci puteti vizita site-ul conferintei, www.romaniatesting.ro .

RTC 2014 este un eveniment al companiei RTC QA Consulting si este organizat in parteneriat cu RB Events.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward