Clean Code cu Andrey Adamovich

  • BUCURESTI - TBD
  •    06 Noiembrie 2015

Codurile sunt mai des citite decat scrise. De aceea, sa iti mentii codul curat este o parte atat de importanta in crearea unor sisteme durabile. Consistenta, regulile de denumire, organizarea functiilor, toate contribuie la scrierea codului si la calitatea acestuia. 

Codurile sunt mai des citite decat scrise. De aceea, sa iti mentii codul curat este o parte atat de importanta in crearea unor sisteme durabile. Consistenta, regulile de denumire, organizarea functiilor, toate contribuie la scrierea codului si la calitatea acestuia. 

La intoarcerea lui Andrey de la CodeMotion, una dintre cele mai mari conferinte de tehnologie din Europa si Clean Code Days in Munich, va trece prin Romania sa tina un set de workshop-uri.

Andrey ne va impartasi stiri si perspective noi, in special despre aspectele manageriale care se adreseaza reducerii costurilor cu ajutorul unui software curat si cum sa masori acele avataje in bani.

In acest workshop introductiv, Andrey iti va arata de ce este important sa scrii codul curat si va furniza reguli simple ca sa ajungi la acel cod documentandu-se  si prezentand arhitectura, incurajand reutilizarea codului si a modelului de design, toate completand pasiunea lui pentru analiza performantelor aplicatiilor.

Ce vei invata

Impactul  unui cod slab

  • Cum sa iti faci codul consistent
  • Cum sa comunici in cadrul echipei dezvoltatoare
  • Cele mai bune practici de comentarii si functii
  • De ce conteaza estetica codului tau!

Workshop-ul va fi un mix de explicatii teoretice si exemple practice de coduri scrise in Java si/sau Ruby.

Veti avea parte si de lucru in echipa, asa ca sunteti rugati sa va aduceti laptopurile. Vor fi slide-uri, discutii, coduri si multa distractie!

Despre speaker

Andrey Adamovich  este un artizan al software-ului cu o experinta profesionala de peste 15 ani in design si dezvoltare software. In acest timp a lucrat intr-o varietate de industrii utilizand o arie vasta de tehnologii si limbaje de programare.

Andrey este unul dintre autorii Groovy 2 Cookbook, este un speaker frecvent la conferinte si in comunitatile locale si co-organizator al unei intalniri de lucru in software. Dupa cum probabil te astepti, este pasionat sa ii ajute pe altii sa isi cultive practicile bune de dezvoltatori.

In utlimii ani, s-a axat pe automatizarea unor parti ale procesului de livrare de software precum initiativele DevOps pe care compania sa le implementeaza pentru o varietate de clienti din Europa.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward