Climathon

  • BUCURESTI
  •    25 - 26 Octombrie 2019

Pe 25 și 26 octombrie Impact Hub organizează la București hackathonul destinat soluțiilor pentru schimbările climatice. Ai 24 de ore ca să concepi și să începi lucrul la un astfel de proiect.

Climathon este un eveniment dedicat schimbărilor climatice și a impactului asupra orașului și se va desfășura simultan în principalele orașe din lume, încercând să rezolve cele mai mari provocări într-un hackathon de 24 de ore.

În octombrie, București devine centrul acțiunilor pentru schimbările climatice prin prisma participării în hackathon-ul internațional Climathon, organizat de Impact Hub Bucharest, la inițiativa EIT Climate-KIC.

EIT Climate-KIC este o comunitate europeană de învățare și inovare, al cărei scop este de a accelera tranziția la o economie cu zero emisii de carbon. Cu suportul Institutului European de Inovație și Tehnologie, EIT Climate-KIC susține și promovează inovațiile care ajută societatea să se adapteze la schimbările climatice.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward