Climathon

  • BUCURESTI
  •    25 - 26 Octombrie 2019

Pe 25 și 26 octombrie Impact Hub organizează la București hackathonul destinat soluțiilor pentru schimbările climatice. Ai 24 de ore ca să concepi și să începi lucrul la un astfel de proiect.

Climathon este un eveniment dedicat schimbărilor climatice și a impactului asupra orașului și se va desfășura simultan în principalele orașe din lume, încercând să rezolve cele mai mari provocări într-un hackathon de 24 de ore.

În octombrie, București devine centrul acțiunilor pentru schimbările climatice prin prisma participării în hackathon-ul internațional Climathon, organizat de Impact Hub Bucharest, la inițiativa EIT Climate-KIC.

EIT Climate-KIC este o comunitate europeană de învățare și inovare, al cărei scop este de a accelera tranziția la o economie cu zero emisii de carbon. Cu suportul Institutului European de Inovație și Tehnologie, EIT Climate-KIC susține și promovează inovațiile care ajută societatea să se adapteze la schimbările climatice.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward