Cloud cu AWS

  •    29 Iulie 2020

Dendrio în calitate de Advanced Consulting Partner AWS vă invită să explorați produsele și soluțiile AWS Cloud pentru a construi aplicații sofisticate, cu o flexibilitate, scalabilitate și fiabilitate sporite. Indiferent dacă rulați aplicații de rutină sau dacă susțineți operațiunile critice ale afacerii dvs., o platformă de servicii cloud oferă acces rapid la resurse IT flexibile și cu costuri reduse.

 În ceea ce privește cloud computing-ul, nu este necesar să faceți investiții majore în hardware. În schimb, puteți furniza exact tipul și dimensiunea potrivită a resurselor de calcul de care aveți nevoie pentru a vă susține cea mai nouă idee sau pentru a vă acoperi resursele necesare departamentului IT. Puteți accesa oricâte resurse aveți nevoie, aproape instantaneu și plătiți doar pentru ceea ce utilizați.

De ce cloud computing cu AWS?

Amazon Web Services (AWS) este un mediu securizat de servicii cloud, care oferă putere de calcul, stocare de baze de date, livrare de conținut și alte functionalităti pentru a ajuta companiile să se extindă și să crească.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward