Cloud cu AWS

  •    29 Iulie 2020

Dendrio în calitate de Advanced Consulting Partner AWS vă invită să explorați produsele și soluțiile AWS Cloud pentru a construi aplicații sofisticate, cu o flexibilitate, scalabilitate și fiabilitate sporite. Indiferent dacă rulați aplicații de rutină sau dacă susțineți operațiunile critice ale afacerii dvs., o platformă de servicii cloud oferă acces rapid la resurse IT flexibile și cu costuri reduse.

 În ceea ce privește cloud computing-ul, nu este necesar să faceți investiții majore în hardware. În schimb, puteți furniza exact tipul și dimensiunea potrivită a resurselor de calcul de care aveți nevoie pentru a vă susține cea mai nouă idee sau pentru a vă acoperi resursele necesare departamentului IT. Puteți accesa oricâte resurse aveți nevoie, aproape instantaneu și plătiți doar pentru ceea ce utilizați.

De ce cloud computing cu AWS?

Amazon Web Services (AWS) este un mediu securizat de servicii cloud, care oferă putere de calcul, stocare de baze de date, livrare de conținut și alte functionalităti pentru a ajuta companiile să se extindă și să crească.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

ISACA Romania Chapter Virtual event

 ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizează evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart” în perioada 2 – 4 Martie 2021. Pe parcursul celor trei zile, în cadrul ISACA Romania Chapter Virtual Event vor fi dezbătute subiecte fierbinți legate de guvernanță și reglementări privind controlul și securitatea inf...

Citește tot arrow_forward