Cluj Business Days 2016

Editia 25 din seria de evenimente de succes Business Days va fi o editie speciala Business Days, organizata pentru prima data in decembrie in Cluj-Napoca.

  • Cluj Napoca, Cluj - Golden Tulip Ana Dome
  •    14 - 15 Decembrie 2016

Editia 25 din seria de evenimente de succes Business Days va fi o editie speciala Business Days, organizata pentru prima data in decembrie in Cluj-Napoca.

Ca si la editiile anterioare vom aduce speakeri de top, manifestari atent alese pe baza cercetarii de piata pe care o vom face in luna octombrie in mediul de business din regiune, numeroase oportunitati de business networking si posibilitatea de a va creste afacerile.

Nu ratati evenimentul de business al anului din Cluj-Napoca. Rezerva-ti acum locul la evenimentul considerat de speakeri, parteneri si participanti drept cel mai mare, cel mai relevant si cel mai de impact eveniment de business din regiunea centrala si de est a Europei, dedicat dezvoltarii afacerilor.

Stai conectat si urmareste postarile noastre de pe blogul Business Days (www.businessdays.ro), de pe pagina de facebook (facebook/BusinessDays), pagina de pe youtube (youtube/BusinessDaysRo) sau pe orice alta platforma Business Days.

Pentru a fi la curent cu noutatile, pentru a afla primul programul si speakerii evenimentului iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru pe pagina www.businessdays.ro.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

Techsylvania

Techsylvania reprezintă locul unde comunitatea de business și tehnologie se întâlnește pentru a se inspira și a învăța despre ultimele tendințe în domeniu. Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o...

Citește tot

Romanian Testing Conference

Romanian Testing Conference este evenimentul de referință pentru întâlnirea cu vedetele industriei de software și testare software. 

Citește tot