Cluj Business Days 2016

  • CLUJ-NAPOCA - Golden Tulip Ana Dome
  •    14 - 15 Decembrie 2016

Editia 25 din seria de evenimente de succes Business Days va fi o editie speciala Business Days, organizata pentru prima data in decembrie in Cluj-Napoca.

Editia 25 din seria de evenimente de succes Business Days va fi o editie speciala Business Days, organizata pentru prima data in decembrie in Cluj-Napoca.

Ca si la editiile anterioare vom aduce speakeri de top, manifestari atent alese pe baza cercetarii de piata pe care o vom face in luna octombrie in mediul de business din regiune, numeroase oportunitati de business networking si posibilitatea de a va creste afacerile.

Nu ratati evenimentul de business al anului din Cluj-Napoca. Rezerva-ti acum locul la evenimentul considerat de speakeri, parteneri si participanti drept cel mai mare, cel mai relevant si cel mai de impact eveniment de business din regiunea centrala si de est a Europei, dedicat dezvoltarii afacerilor.

Stai conectat si urmareste postarile noastre de pe blogul Business Days (www.businessdays.ro), de pe pagina de facebook (facebook/BusinessDays), pagina de pe youtube (youtube/BusinessDaysRo) sau pe orice alta platforma Business Days.

Pentru a fi la curent cu noutatile, pentru a afla primul programul si speakerii evenimentului iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru pe pagina www.businessdays.ro.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp Cluj Napoca

Alătură-te unei noi ediții Codecamp, pe 21 noiembrie, în Cluj-Napoca! 

Citește tot arrow_forward