Code for Disaster Relief Apps at Street Delivery

  • BUCURESTI
  •    15 - 17 Iunie 2018

Programatorii ies în stradă! În cel mai produtiv mod cu putință, pentru orașe mai sigure și soluții sustenabile!

Programatorii ies în stradă! În cel mai produtiv mod cu putință, pentru orașe mai sigure și soluții sustenabile!

Alaturi de Codeando Mexico, o echipa fantastică și foarte inimoasă care abia ce a sosit în România, de MKBT și de voluntarii Code for Romania, timp de trei zile la Street Delivery vom lucra implementea în România a unui ecosistem de aplicații de ajutor în caz de dezastre naturale. Vino să îi cunoști sau să lucrezi la aplicații alături de noi la Street Delivery 2018.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward