Code Week Romania

  • BUCURESTI
  •    15 Octombrie 2016

România se pregătește pentru Săptămâna UE a Programării!

În perioada 15 - ­23 octombrie 2016, în toată Europa se vor desfășura mii de evenimente sub umbrela Code Week, aflată în acest an la a patra ediție.

România se pregătește pentru Săptămâna UE a Programării!

În perioada 15 - ­23 octombrie 2016, în toată Europa se vor desfășura mii de evenimente sub umbrela Code Week, aflată în acest an la a patra ediție.

CodeWeek - Săptămâna UE a Programării este o iniţiativă lansată de Young Advisors, un grup de tineri consilieri voluntari ai vice-președintei Comisiei Europene Neelie Kroes, cu scopul de a promova şi încuraja organizarea de evenimente care susţin importanța apropierii de domeniul programării.

La implementarea inițiativei iau parte toate ţările membre UE, Norvegia şi Turcia. Lista completă a ţărilor participante și a ambasadorilor inițiativei din acestea poate fi văzută pe site-ul http://codeweek.eu/

Oricine se poate implica!

- Organizează sau ajută la organizarea unui eveniment în oraşul tău – Rails Girls, Coder Dojo sau un workshop care are ca scop promovarea programării.

- Ajută la realizarea şi promovarea cât mai multor evenimente Code Week. Distribuie informaţii despre iniţiativă profesorilor, companiilor IT, presei din oraşul tău.

- Dacă eşti angajat în domeniul IT, solicită companiei tale să organizeze o zi în care cei interesaţi pot vedea cum este să lucrezi în acest domeniu.

- Dacă deţii o companie IT, mergi în şcoli sau licee şi prezintă un demo al produsului sau serviciului tău, raspunzând la întrebări şi motivând tinerii.

- Organizează întâlniri şi întăreşte comunitatea profesională a celor interesați de acelaşi limbaj de programare ca tine. (meetup.com - poate fi un bun punct de pornire).

- Dacă deţii o companie şi doreşti să sponsorizezi un eveniment, ia legatura cu unul dintre ambasadorii Code Week România ->http://events.codeweek.eu/ambassadors/

- Dacă organizezi evenimente IT sau dacă predai cursuri de programare, adaugă-le pe harta activițăților EU Code Week.

- Personalizează-ți poza de profil pe Facebook sau Twitter cu twibbon special creat pentru codeweek.eu -> http://twibbon.com/support/eu-code-week

- Folosește hashtagurile: #codeEU #DigitalSkills #codeweekRomania#codeweekRO

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward