Code Week Romania

  • BUCURESTI
  •    15 Octombrie 2016

România se pregătește pentru Săptămâna UE a Programării!

În perioada 15 - ­23 octombrie 2016, în toată Europa se vor desfășura mii de evenimente sub umbrela Code Week, aflată în acest an la a patra ediție.

România se pregătește pentru Săptămâna UE a Programării!

În perioada 15 - ­23 octombrie 2016, în toată Europa se vor desfășura mii de evenimente sub umbrela Code Week, aflată în acest an la a patra ediție.

CodeWeek - Săptămâna UE a Programării este o iniţiativă lansată de Young Advisors, un grup de tineri consilieri voluntari ai vice-președintei Comisiei Europene Neelie Kroes, cu scopul de a promova şi încuraja organizarea de evenimente care susţin importanța apropierii de domeniul programării.

La implementarea inițiativei iau parte toate ţările membre UE, Norvegia şi Turcia. Lista completă a ţărilor participante și a ambasadorilor inițiativei din acestea poate fi văzută pe site-ul http://codeweek.eu/

Oricine se poate implica!

- Organizează sau ajută la organizarea unui eveniment în oraşul tău – Rails Girls, Coder Dojo sau un workshop care are ca scop promovarea programării.

- Ajută la realizarea şi promovarea cât mai multor evenimente Code Week. Distribuie informaţii despre iniţiativă profesorilor, companiilor IT, presei din oraşul tău.

- Dacă eşti angajat în domeniul IT, solicită companiei tale să organizeze o zi în care cei interesaţi pot vedea cum este să lucrezi în acest domeniu.

- Dacă deţii o companie IT, mergi în şcoli sau licee şi prezintă un demo al produsului sau serviciului tău, raspunzând la întrebări şi motivând tinerii.

- Organizează întâlniri şi întăreşte comunitatea profesională a celor interesați de acelaşi limbaj de programare ca tine. (meetup.com - poate fi un bun punct de pornire).

- Dacă deţii o companie şi doreşti să sponsorizezi un eveniment, ia legatura cu unul dintre ambasadorii Code Week România ->http://events.codeweek.eu/ambassadors/

- Dacă organizezi evenimente IT sau dacă predai cursuri de programare, adaugă-le pe harta activițăților EU Code Week.

- Personalizează-ți poza de profil pe Facebook sau Twitter cu twibbon special creat pentru codeweek.eu -> http://twibbon.com/support/eu-code-week

- Folosește hashtagurile: #codeEU #DigitalSkills #codeweekRomania#codeweekRO

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward