CodeCamp Cluj Napoca

  • CLUJ-NAPOCA - Grand Hotel Italia
  •    21 Noiembrie 2020

Alătură-te unei noi ediții Codecamp, pe 21 noiembrie, în Cluj-Napoca!

 

Sunt așteptați pasionații de Big Data, Inteligență Artificială (AI), dezvoltare software custom, limbaje și framework-uri de programare, Frontend, Cloud & DevOps, Testare Automată, metodologii dedicate. Mai multe detalii despre agenda evenimentului și despre înscriere pot fi găsite aici: https://codecamp.ro/cluj

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward