CodeCamp

  • CLUJ-NAPOCA - Grand Hotel Italia, Strada Trifoiului 2
  •    07 Mai 2016

CodeCamp este o comunitate locală din Cluj, ce susține sprijinirea unei mai bune comunicări între pasionații și profesioniștii din industria IT.

CodeCamp este o comunitate locală din Cluj, ce susține sprijinirea unei mai bune comunicări între pasionații și profesioniștii din industria IT.

Comunitatea și-a început activitatea în anul 2008, reușind în prezent să organizeze cu succes 10 paneluri distincte, desfășurate în paralel prin 60 de sesiuni și în fața a 2000 de participanți interesați de Java, .NET, Mobile, Agile, PHP, Ruby, Project Management, Business Analysis sau de alte subiecte relevante din domeniu.

Printer cele mai importante subiecte ce urmează a fi dezbătute se regăsesc: tactici de testare performantă în contextul metodologiilor agile, instrumente performante pentru dezvoltarea aplicațiilor Android, de ce funcționează metodologiile SCRUM, noi oportunități dedicate programatorilor, precum și multe altele.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

”Cybsersecurity and Digital Resilience”

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS - Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice î...

Citește tot arrow_forward

Cum să ajungi Data Scientist?

Meetup-urile Women in Machine Learning & Data Science (WiMLDS) își propun să inspire, să crească nivelul cunoașterii și să susțină femeile din acest domeniu.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward