Codette 4 Cloud Chapter 4

BUCURESTI

,  
Adobe Romania
22 mai 2018    

Codette 4 Cloud este un eveniment deschis tuturor, indiferent de gen sau nivel de pregătire. 

RSVP aici: https://www.meetup.com/CodetteRo/events/250520040

Te rugăm să foloseşti numele complet astfel încât să te putem adăuga pe lista de participanţi care vor avea acces în Anchor Plaza.

Când? 22 mai, ora 18:30.
Unde? Adobe România

AGENDA EVENIMENTULUI

18:30 - 19:00 Înregistrarea participanților
19:00 - 19:15 Opening notes
19:15 - 19:45 "Run with data from all over the world and still be able to breathe - An Adobe Audience Manager Tale", Bianca Teșilă - Computer Scientist @Adobe | Space Nerd
19:45 - 20:15 "Automatically Identifying Complaints on Social Media", Mihaela Găman, Lead Codette & Software Engineer
20:15 - 21:30 Networking

Prezentările vor fi ţinute în limba română.

DESPRE SPEAKERI ȘI PREZENTARI

BIANCA TEȘILĂ, Computer Scientist @Adobe | Space Nerd

Bianca este pasionată de tehnologie, lucrează la Audience Manager de aproape 2 ani. Ea contribuie activ la dezvoltarea AAM server-side și lucrează cu plăcere la dezvoltarea de feature-uri noi, care aduc clienții mai aproape de soluțiile de care au nevoie. Interesul ei in digitalizarea societății, combinat cu pasiunea pentru tehnologii inovatoare sunt caracteristicile care o definesc pe Bianca cel mai bine.

Despre prezentarea Biancăi:
Adobe Audience Manager este o platforma pentru data management (https://landing.adobe.com/en/na/solutions/audience-manager/230645-forrester-dmp-wave.html), dar leadership-ul pe piață nu vine fără un preț! Tool-ul trebuie să administreze trafic de peste tot din lume: 23 de miliarde de requesturi pe zi, 2 PB de date stocate și un timp de răspuns sub 40 ms.

Prezentarea va expune o scurtă descriere a modelului de date, axată pe colectarea datelor în timp real, cum rezolva challenge-urile zilnice, care este stadiul actual și ce putem să ne așteptăm să vedem pe viitor.

MIHAELA GĂMAN, Software Engineer & Lead Codette

Mihaela este Software Engineer, Lead Codette și proaspăt laureată Forbes „30 sub 30”. În zona tech e foarte pasionată de Machine Learning, făcând cercetare în subdomeniul de Natural Language Processing (NLP), la limita dintre computing și psihologie.

Despre prezentarea Mihaelei:

Social media e plină de păreri pro și contra despre orice. Dar cum putem identifica automat nemulțumirile dintr-un set de date atât de variat? Vom explora soluțiile existente, modul de colectare a datelor de pe Twitter, definirea unui „complaint”, adnotarea datelor, aplicarea unor clasificatori și extragerea feature-urilor. La final, discutam și posibilitatea extinderii soluției cu Rețele Neurale.

Pentru informații suplimentare accesați site-ul evenimentului.

Introduceți evenimentul în

2018-05-22

2018-05-22

Yes

Yes

1

1

2018-05-22

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte Evenimente it&c

Curs Spring Framework 4.0 pentru dezvoltarea aplicatiilor

28 ianuarie - 04 februarie 2019

Cursul ofera o prezentare detaliata a Spring Framework – o aplicatie foarte populara, utilizata in dezvoltarea de aplicatii folosind JavaE si JavaSE. Vom discuta despre utilizarea modelului Inverse of Control (IOC), programarea orientata pe aspect (AOP) si framework-ul de dezvoltare web Spring MVC. 

citeste tot

Oracle 11g, limbajul PL/SQL - Incepatori

28 ianuarie - 04 februarie 2019

Acest curs este o introducere în limbajul procedural Oracle® PL/SQL, mai exact limbajul folosit în versiunea Oracle® 11.2g.

citeste tot

Curs testare software - Incepatori

28 - 29 ianuarie 2019

Acest curs se adreseaza celor care vor sa invete bazele de testarii software. Pe parcursul training-ului, vom analiza termenii si procesele fundamentele de testare software precum si principiile testarii. Vom discuta despre diferitele tipuri de clasificare si niveluri de testare.

citeste tot