Codette 4 Cloud Chapter 4

BUCURESTI

,  
Adobe Romania
22 mai 2018    

Codette 4 Cloud este un eveniment deschis tuturor, indiferent de gen sau nivel de pregătire. 

RSVP aici: https://www.meetup.com/CodetteRo/events/250520040

Te rugăm să foloseşti numele complet astfel încât să te putem adăuga pe lista de participanţi care vor avea acces în Anchor Plaza.

Când? 22 mai, ora 18:30.
Unde? Adobe România

AGENDA EVENIMENTULUI

18:30 - 19:00 Înregistrarea participanților
19:00 - 19:15 Opening notes
19:15 - 19:45 "Run with data from all over the world and still be able to breathe - An Adobe Audience Manager Tale", Bianca Teșilă - Computer Scientist @Adobe | Space Nerd
19:45 - 20:15 "Automatically Identifying Complaints on Social Media", Mihaela Găman, Lead Codette & Software Engineer
20:15 - 21:30 Networking

Prezentările vor fi ţinute în limba română.

DESPRE SPEAKERI ȘI PREZENTARI

BIANCA TEȘILĂ, Computer Scientist @Adobe | Space Nerd

Bianca este pasionată de tehnologie, lucrează la Audience Manager de aproape 2 ani. Ea contribuie activ la dezvoltarea AAM server-side și lucrează cu plăcere la dezvoltarea de feature-uri noi, care aduc clienții mai aproape de soluțiile de care au nevoie. Interesul ei in digitalizarea societății, combinat cu pasiunea pentru tehnologii inovatoare sunt caracteristicile care o definesc pe Bianca cel mai bine.

Despre prezentarea Biancăi:
Adobe Audience Manager este o platforma pentru data management (https://landing.adobe.com/en/na/solutions/audience-manager/230645-forrester-dmp-wave.html), dar leadership-ul pe piață nu vine fără un preț! Tool-ul trebuie să administreze trafic de peste tot din lume: 23 de miliarde de requesturi pe zi, 2 PB de date stocate și un timp de răspuns sub 40 ms.

Prezentarea va expune o scurtă descriere a modelului de date, axată pe colectarea datelor în timp real, cum rezolva challenge-urile zilnice, care este stadiul actual și ce putem să ne așteptăm să vedem pe viitor.

MIHAELA GĂMAN, Software Engineer & Lead Codette

Mihaela este Software Engineer, Lead Codette și proaspăt laureată Forbes „30 sub 30”. În zona tech e foarte pasionată de Machine Learning, făcând cercetare în subdomeniul de Natural Language Processing (NLP), la limita dintre computing și psihologie.

Despre prezentarea Mihaelei:

Social media e plină de păreri pro și contra despre orice. Dar cum putem identifica automat nemulțumirile dintr-un set de date atât de variat? Vom explora soluțiile existente, modul de colectare a datelor de pe Twitter, definirea unui „complaint”, adnotarea datelor, aplicarea unor clasificatori și extragerea feature-urilor. La final, discutam și posibilitatea extinderii soluției cu Rețele Neurale.

Pentru informații suplimentare accesați site-ul evenimentului.

Introduceți evenimentul în

2018-05-22

2018-05-22

Yes

Yes

1

1

2018-05-22

alte Evenimente it&c

Curs bazele dezvoltarii in .NET si limbajul C#

08 - 19 octombrie 2018

In cadrul cursului participantii vor studia componentele cheie ale platformei Microsoft .NET, structura aplicatiei si sintaxa limbajului C #. Vom discuta si despre bazele dezvoltarii in Visual Studio® 2010. 

citeste tot

Curs programare cu JavaScript

15 - 26 octombrie 2018

JavaScript este un limbaj universal de scripting puternic si flexibil. Este folosit la scara larga ca limbaj de scripting pentru browsere web (deoarece poate sa creeze continut HTML dinamic) dar si in dezvoltarea de aplicatii server-side pe Node.js. Acest training abordeaza principalele caracteristici ale acestui limbaj, ariile traditionale de aplicare precum si diferitele metode de a-l folosi in dezvoltarea aplicatiilor web.

citeste tot

SaaStock Dublin

15 - 17 octombrie 2018

Unul dintre evenimentele pe care Softlead îl recomandă dezvoltatorilor, managerilor de produs, oamenilor de marketing și de sales din companii ce au în portofolii aplicații licențiate Software as a Service. Evenimentul are loc anul acesta în Dublin, în perioada 15-17 octombrie.

citeste tot