Codette 4 Cloud Chapter 4

  • BUCURESTI - Adobe Romania
  •    22 Mai 2018

 În cadrul acestui meetup abordăm subiecte din domeniul Cloud, Inteligenţă Artificială, Big Data şi servicii web. 

Codette 4 Cloud este un eveniment deschis tuturor, indiferent de gen sau nivel de pregătire. 

RSVP aici: https://www.meetup.com/CodetteRo/events/250520040

Te rugăm să foloseşti numele complet astfel încât să te putem adăuga pe lista de participanţi care vor avea acces în Anchor Plaza.

Când? 22 mai, ora 18:30.
Unde? Adobe România

AGENDA EVENIMENTULUI

18:30 - 19:00 Înregistrarea participanților
19:00 - 19:15 Opening notes
19:15 - 19:45 "Run with data from all over the world and still be able to breathe - An Adobe Audience Manager Tale", Bianca Teșilă - Computer Scientist @Adobe | Space Nerd
19:45 - 20:15 "Automatically Identifying Complaints on Social Media", Mihaela Găman, Lead Codette & Software Engineer
20:15 - 21:30 Networking

Prezentările vor fi ţinute în limba română.

DESPRE SPEAKERI ȘI PREZENTARI

BIANCA TEȘILĂ, Computer Scientist @Adobe | Space Nerd

Bianca este pasionată de tehnologie, lucrează la Audience Manager de aproape 2 ani. Ea contribuie activ la dezvoltarea AAM server-side și lucrează cu plăcere la dezvoltarea de feature-uri noi, care aduc clienții mai aproape de soluțiile de care au nevoie. Interesul ei in digitalizarea societății, combinat cu pasiunea pentru tehnologii inovatoare sunt caracteristicile care o definesc pe Bianca cel mai bine.

Despre prezentarea Biancăi:
Adobe Audience Manager este o platforma pentru data management (https://landing.adobe.com/en/na/solutions/audience-manager/230645-forrester-dmp-wave.html), dar leadership-ul pe piață nu vine fără un preț! Tool-ul trebuie să administreze trafic de peste tot din lume: 23 de miliarde de requesturi pe zi, 2 PB de date stocate și un timp de răspuns sub 40 ms.

Prezentarea va expune o scurtă descriere a modelului de date, axată pe colectarea datelor în timp real, cum rezolva challenge-urile zilnice, care este stadiul actual și ce putem să ne așteptăm să vedem pe viitor.

MIHAELA GĂMAN, Software Engineer & Lead Codette

Mihaela este Software Engineer, Lead Codette și proaspăt laureată Forbes „30 sub 30”. În zona tech e foarte pasionată de Machine Learning, făcând cercetare în subdomeniul de Natural Language Processing (NLP), la limita dintre computing și psihologie.

Despre prezentarea Mihaelei:

Social media e plină de păreri pro și contra despre orice. Dar cum putem identifica automat nemulțumirile dintr-un set de date atât de variat? Vom explora soluțiile existente, modul de colectare a datelor de pe Twitter, definirea unui „complaint”, adnotarea datelor, aplicarea unor clasificatori și extragerea feature-urilor. La final, discutam și posibilitatea extinderii soluției cu Rețele Neurale.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward