Codette Celebration Day

  • BUCURESTI - TechHub
  •    10 Februarie 2018

Codette Celebration Day este o conferință de 1 zi care aduce în prim plan oameni cu abilități tehnice remarcabile, pasiune pentru tehnologie și antreprenoriat, care împărtășesc din experiența lor. Prezentările lor includ abordarea de proiecte tehnice, dezvoltare personală sau probleme survenite în cadrul implementării. 

Codette Celebration Day este o conferință de 1 zi care aduce în prim plan oameni cu abilități tehnice remarcabile, pasiune pentru tehnologie și antreprenoriat, care împărtășesc din experiența lor. Prezentările lor includ abordarea de proiecte tehnice, dezvoltare personală sau probleme survenite în cadrul implementării. 

În zona de Booths poți afla ce direcții de carieră îți sunt potrivite bazate pe experiența ta, tips & tricks pentru interviuri și sfaturi pentru pașii pe care ai putea să îi urmezi.

În același timp, ne amintim și de dr. Anita Borg, o femeie pasionata de IT&C care a schimbat cursul istoriei prin proiectele ei de implicare a mai multor femei în domeniu. Îi dedicăm acest eveniment și sperăm ca inițiativele noastre să fie de impact și pe viitor!

Când? 10 martie, 10:00 - 18:00
Unde? Tech Hub, Strada Nicolae Filipescu 39-41

Agenda evenimentului:
10:00 - 11:00 Înregistrare
11:00 - 11:30 Giorgiana Vlăsceanu, Co-founder Codette - Opening Keynote
11:30 - 12:15 Topic TBA @ Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR.ro și Co-Organizator GPeC
12:15 - 13:00 "Frontend like it's 2018" @ Andrei Antal, Co-fondator AngularJS și Diana Miron, fondator JSgirls
13:00 - 14:00 Prânzul
14:00 - 14:30 Networking 
14:30 - 15:00 "Arta de a eșua cu succes" @ Ciprian Borodescu, Co-fondator & CEO Appticles, Co-organizator BucharestJS
15:00 - 15:30 Topic & Speaker TBA
15:30 - 16:00 Coffee break
16:00 - 17:00 "Starting and running your own business", panel entrepreneurship. Participanti: Andra Zaharia, Marketing Manager la Heimdal Security, TBA
Moderator: Alexandra Anghel (Co-founder & CTO Appticles),
17:00 - 18:00 Networking

Poți afla mai multe detalii despre prezentări aici: http://codette.ro/celebration

Codette Celebration Day este un eveniment deschis tuturor, indiferent de gen sau nivel de pregatire. Cu toate astea, deoarece locurile sunt limitate, vom acorda prioritate persoanelor care vor putea beneficia cel mai mult (din prezentări, dar mai ales din networking).

Înscrierile sunt deschise până pe 8 martie, ora 18:00, folosind formularul: https://goo.gl/forms/NQE4Y878rdnxie5s2

Participarea se va face pe baza de selecție, astfel persoanele acceptate vor primi o notificare pe 8 martie (verificați și folderele Promotions și Spam).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward