Codette Stories. Chapter 3 - Women in AI powered by Adobe

  • BUCURESTI - Adobe România (Anchor Plaza, et. 10, Bulevardul Timișoara 26Z
  •    08 Decembrie 2016

Codette Stories se întoarce, de data asta cu sprijinul Adobe România! Vorbim de Inteligență Artificială, aplicațiile ei în lumea reală și cum putem să o folosim în programele noastre.

Codette Stories se întoarce, de data asta cu sprijinul Adobe România! Vorbim de Inteligență Artificială, aplicațiile ei în lumea reală și cum putem să o folosim în programele noastre.

Codette Stories este un eveniment deschis tuturor, indiferent de gen sau nivel de pregatire. Cu toate astea, deoarece locurile sunt limitate, vom acorda prioritate persoanelor care vor putea beneficia cel mai mult (din prezentări, dar mai ales din networking), și anume persoanele care sunt pasionate de domeniu și au lucrat, eventual, și pe proiecte A.I.

Când? 8 decembrie, ora 18:00.
Unde? Sediul Adobe România (Anchor Plaza, et. 10, Bulevardul Timișoara 26Z, București)

Agenda evenimentului:
18:00 - 18:30: Înregistrarea participanților
18:30 - 19:00: Daniela Ene (Software Developer, Adobe) - "Chatbots and Artificial Intelligence"
19:00 - 19:30: Silvia Cristina Stegaru (Co-founder, Codette) - "Genetic Algorithms for Energy Efficiency"
19:30 - 20:00: Alexandra Pește (Machine Learning Researcher, Bitdefender) - "Generative Models using Deep Learning"
20:00 - 21:00: Networking

Înscrierile sunt deschise până pe 3 decembrie, folosind formularul de aici: https://goo.gl/forms/2RPAQ1nv8e5HwB3L2

Participarea se va face pe baza de selecție, astfel persoanele acceptate vor primi o notificare pe 4 decembrie, după ora 18.00.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

ITFest

ITFest este un proiect cu tradiție în rândul celor pasionați de programare și adună, pe an ce trece, tot mai mulți participanți, atât din rândul elevilor de liceu, cât și din cel al studenților. Acesta oferă posibilitatea de a lua contact cu numeroase firme din mediul IT și de a creiona locurile de muncă într-un mod interactiv. ...

Citește tot arrow_forward