Codette Stories. Chapter 4

  • BUCURESTI - TechHub
  •    17 Octombrie 2017

Codette Stories revine din toamna aceasta cu două poveşti despre antreprenoriat şi carieră. 

Codette Stories revine din toamna aceasta cu două poveşti despre antreprenoriat şi carieră. 

Când? 17 octombrie, ora 18:30.
Unde? TechHub Bucharest, str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, parter, Bucureşti

AGENDA EVENIMENTULUI

19:00 - 19:15: Opening Notes

19:15 - 19:45: Oana Korda (Co-fondator şi Director Produs, Woogie). În cadrul evenimentului, Oana va trece prin 3 cele mai relevante povești antreprenoriale din viața ei, povești ce au la bază 2 cuvinte cheie: #failure și#confidence

19:45 - 20:15: Ruxandra Burtica (Software Engineer, Antreprenor). Ruxandra ne va vorbi despre lecţiile învăţate pe parcursul carierei, despre cum a construi un startup este o provocare, şi despre cum ar alege din nou aceeaşi cale dacă s-ar putea întoarce în timp.

20:15: Networking

Evenimentul va avea loc în cadrul EU Code Week (https://www.facebook.com/EUCodeWeekRomania).

DESPRE PREZENTĂRI ŞI SPEAKERI

OANA KORDA, Co-fondator şi Director Produs, Woogie

Oana are 29 de ani şi a început să lucreze la Woogie (un roboţel activat prin voce pentru copii) în 2015, cu scopul de a revoluţiona educaţia şi a îmbunătăţi procesul de învăţare prin tehnologii smart. 

În ultimii 5 ani, a pornit o afacere ce a avut un impact social pozitiv şi a fondat un studio de design cu scopul de a ajuta IMM-urile să construiască produse şi servicii mai bune. 

Oana a crescut într-un orăşel din Transilvania şi în prezent îşi împarte timpul între Bucureşti şi Londra. Este în căutarea unor proiecte ce pot avea impact global prin intermediul tehnologiei.

În cadrul evenimentului, Oana va trece prin 3 cele mai relevante povești antreprenoriale din viața ei, povești ce au la bază 2 cuvinte cheie: #failure și #confidence. Mai multe despre experiența și approach-ul ei, în cel mai recent interviu pentru startup.ro: https://start-up.ro/oana-korda-esec-lumea-noua/ 

#technology - Cum vinzi un produs high-tech și complex fără niciun fel de pregătire tehnică? 
#female - Ca femeie, cum faci să te ia lumea în serios în mediul de business internațional? 
#team - Founder sau team member, cât de mult te împrietenești cu membri echipei tale?

O seară despre cum atunci când e super-greu poți alege să devii mai bun, iar atunci când ești demotivat poți alege să-ți crești încrederea în tine și să mergi și mai departe.

RUXANDRA BURTICA, Software Engineer, Antreprenor

Ruxandra este programatoare şi pe parcursul carierei a lucrat atât în startup-uri, cât şi în corporaţii. Este pasionată de data engineering, sisteme scalabile şi machine learning. Are experienţă de peste 7 ani în lucrul cu datele, trecând prin roluri multiple - de la soluţii data warehouse pentru IBM la construirea de produse de data analytics. 

Ruxandra a făcut parte din echipa uberVU, construind pipeline-uri de backend pentru procesarea datelor. După ce uberVU a fost achizionat de HootSuite, a lucrat într-un startup din SUA pentru două iteratii ale produsului lor de analytics. Ulterior, a co-fondat şi a avut rolul de CTO într-un startup pe infrastructură, în cadrul căruia cele mai importante decizii se luau pe baza acţiunilor utilizatorilor.

În prezent lucrează la Adobe pentru a construi produse ce folosesc machine learning.

Ruxandra ne va vorbi despre lecţiile învăţate pe parcursul carierei şi încercarea de a găsi ceea ce o pasionează, despre cum a construi un startup este o provocare, şi despre cum ar alege din nou aceeaşi cale dacă s-ar putea întoarce în timp. Ea are experienţă de lucru atât în mediul startup, cât şi în corporaţii şi ne va împărtăşi câteva diferenţe cheie din care vom învaţa ce putem alege în diferite momente ale carierei.

Codette Stories este un eveniment deschis tuturor, indiferent de gen sau nivel de pregatire.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward