Coding Dojo

  • BUCURESTI - Mozaic Works, Blv. Carol I, Nr. 26, Et.1, Sector 3
  •    22 Martie 2017

Evenimentele de tip Coding Dojo reprezintă una dintre cele mai bune modalități de accelerare a transferului de cunoștințe și de abilități între membri unei echipe. De asemenea, pentru acest format de eveniment, va exista întotdeauna un mediator experimentat care să contribuie la îmbunătățirea abilităților existente, prin diverse tehnici.

Evenimentele de tip Coding Dojo reprezintă una dintre cele mai bune modalități de accelerare a transferului de cunoștințe și de abilități între membri unei echipe. De asemenea, pentru acest format de eveniment, va exista întotdeauna un mediator experimentat care să contribuie la îmbunătățirea abilităților existente, prin diverse tehnici. Printre aceste abilități se enumeră:

  • Reproiectare;
  • Design simplu;
  • Îmbunătățirea tehnicilor de programare în echipă;
  • Modificarea fără niciun risc a codului pe care nu îl înțelegem;
  • Învățarea unui nou limbaj de programare;
  • Testarea Unităților;
  • Dezvoltarea testelor.

Un Coding Dojo reprezintă mai mult decât dezvoltarea abilităților. La nivelul echipei, el poate fi privit și ca o modalitate colectivă, structurată, de soluționare a problemelor riscante sau dificile legate de producție, precum rezolvarea unei erori sau redesign-ul anumitor părți din aplicație.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward