Conferinta Nationala Magister 2018

  • SINAIA - Hotel International Sinaia
  •    16 - 18 Noiembrie 2018

Pentru al noualea an consecutiv, Magister Software reuneste cei mai importanti furnizori de echipamente si solutii pentru retail. De data aceasta, avem bucuria sa-i convocam pe partenerii nostri din toata tara la Conferinta Nationala Magister 2018, ce va avea loc la Hotel International din Sinaia, in perioada 16-18 noiembrie 2018.

Pentru al noualea an consecutiv, Magister Software reuneste cei mai importanti furnizori de echipamente si solutii pentru retail. De data aceasta, avem bucuria sa-i convocam pe partenerii nostri din toata tara la Conferinta Nationala Magister 2018, ce va avea loc la Hotel International din Sinaia, in perioada 16-18 noiembrie 2018.

Anul acesta insa, evenimentul va fi unul mai special, din multiple motive. Pe de o parte, contextul dificil pe care toti il traversam ne obliga sa fim mai organizati si mai eficienti pentru a face fata termenelor scurte impuse de legislatie pentru dotarea cu AMEF; pe de alta parte, avem sansa sa transformam aceste provocari in oportunitati. Cum facem acest lucru depinde de noi toti, iar echipa Magister este gata sa va sprijine in stabilirea de noi parteneriate si extinderea portofoliului de produse si servicii, pentru a va consolida prezenta pe piata si a oferi comerciantilor solutii complete.

Experienta de peste 16 ani pe piata ne-a demonstrat din plin ca impreuna suntem mai puternici si suntem siguri ca, si de acum incolo, vom avea doar de castigat actionand ca o mare echipa: furnizori si distribuitori de echipamente, Parteneri Certificati Magister si dealeri autorizati SmartCash, alaturi de echipa noastra de consultanti si specialisti in domeniul tehnic, toti avem un rol pentru reusita comuna si contribuim la imbunatatirea serviciilor din piata.

Ca de obicei, in cadrul evenimentului vom analiza principalele teme din comertul actual si ne vom consulta privind directiile viitoare de dezvoltare. Totodata, v-am pregatit si surprize prin tematica abordata si varietatea invitatilor. Fiecare dintre acestia are o experienta si o perspectiva diferita asupra domeniului in care activam; implicit, veti descoperi diverse viziuni si abordari ce va pot inspira in activitatea voastra.

In contextul schimbarii echipamentelor de marcat fiscale, distribuitorii si producatorii de echipamente vor juca un rol important si la Conferinta noastra, in calitate de expozanti si speakeri. Pe toata durata evenimentului, in cadrul expozitiei speciale pe care o vom gazdui, veti putea vedea cele mai noi echipamente disponibile pe piata si veti primi informatii direct de la producatorii si distribuitorii prezenti. Deja au confirmat participarea companiile Danubius Exim, Master Computers, Valmed Freemex, Gip Tronic, Custom Production, Zeus Service, Scale Expert, AltCash Impex, iar lista tot creste.

Veti avea astfel prilejul de a cunoaste companii de renume, ce ne pot oferi tuturor, prin produsele si serviciile lor, valoare adaugata, ajutandu-ne sa ne consolidam activitatea si sa ne atingem mai usor obiectivele.

Va asteptam, asadar, la Conferinta Nationala Magister 2018, la Sinaia, intre 16-18 noiembrie 2018.

Ne vedem acolo!

Introduceți evenimentul în

Magister Software

Magister Software

Infiintata in 2002 si avand capital integral romanesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator si furnizor de solutii la cheie pentru retail din Romania, specializandu-se in managementul eficient al unitatilor comerciale mici si mijlocii. In cei 16 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal in dezvoltarea si implementarea unor proiecte de anvergura din retailul romanesc, proiectand solutii ce au devenit repere in acest domeniu de activitate. www.magister.ro

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward