Conferinta Nationala Magister 2018

Pentru al noualea an consecutiv, Magister Software reuneste cei mai importanti furnizori de echipamente si solutii pentru retail. De data aceasta, avem bucuria sa-i convocam pe partenerii nostri din toata tara la Conferinta Nationala Magister 2018, ce va avea loc la Hotel International din Sinaia, in perioada 16-18 noiembrie 2018.

  • Sinaia, Prahova - Hotel International Sinaia
  •    16 - 18 Noiembrie 2018

Pentru al noualea an consecutiv, Magister Software reuneste cei mai importanti furnizori de echipamente si solutii pentru retail. De data aceasta, avem bucuria sa-i convocam pe partenerii nostri din toata tara la Conferinta Nationala Magister 2018, ce va avea loc la Hotel International din Sinaia, in perioada 16-18 noiembrie 2018.

Anul acesta insa, evenimentul va fi unul mai special, din multiple motive. Pe de o parte, contextul dificil pe care toti il traversam ne obliga sa fim mai organizati si mai eficienti pentru a face fata termenelor scurte impuse de legislatie pentru dotarea cu AMEF; pe de alta parte, avem sansa sa transformam aceste provocari in oportunitati. Cum facem acest lucru depinde de noi toti, iar echipa Magister este gata sa va sprijine in stabilirea de noi parteneriate si extinderea portofoliului de produse si servicii, pentru a va consolida prezenta pe piata si a oferi comerciantilor solutii complete.

Experienta de peste 16 ani pe piata ne-a demonstrat din plin ca impreuna suntem mai puternici si suntem siguri ca, si de acum incolo, vom avea doar de castigat actionand ca o mare echipa: furnizori si distribuitori de echipamente, Parteneri Certificati Magister si dealeri autorizati SmartCash, alaturi de echipa noastra de consultanti si specialisti in domeniul tehnic, toti avem un rol pentru reusita comuna si contribuim la imbunatatirea serviciilor din piata.

Ca de obicei, in cadrul evenimentului vom analiza principalele teme din comertul actual si ne vom consulta privind directiile viitoare de dezvoltare. Totodata, v-am pregatit si surprize prin tematica abordata si varietatea invitatilor. Fiecare dintre acestia are o experienta si o perspectiva diferita asupra domeniului in care activam; implicit, veti descoperi diverse viziuni si abordari ce va pot inspira in activitatea voastra.

In contextul schimbarii echipamentelor de marcat fiscale, distribuitorii si producatorii de echipamente vor juca un rol important si la Conferinta noastra, in calitate de expozanti si speakeri. Pe toata durata evenimentului, in cadrul expozitiei speciale pe care o vom gazdui, veti putea vedea cele mai noi echipamente disponibile pe piata si veti primi informatii direct de la producatorii si distribuitorii prezenti. Deja au confirmat participarea companiile Danubius Exim, Master Computers, Valmed Freemex, Gip Tronic, Custom Production, Zeus Service, Scale Expert, AltCash Impex, iar lista tot creste.

Veti avea astfel prilejul de a cunoaste companii de renume, ce ne pot oferi tuturor, prin produsele si serviciile lor, valoare adaugata, ajutandu-ne sa ne consolidam activitatea si sa ne atingem mai usor obiectivele.

Va asteptam, asadar, la Conferinta Nationala Magister 2018, la Sinaia, intre 16-18 noiembrie 2018.

Ne vedem acolo!

Introduceți evenimentul în

Magister Software

Magister Software

Înființată în anul 2002, compania Magister s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și integrator de soluții informatice pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al magazinelor și...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot