Conferința ZF: Patru luni până la șocul GDPR

BUCURESTI

,  
Hotel Radisson
15 februarie 2018    
Cum ne pregătim, cu cine lucrăm, ce facem dacă suntem victime ale unui atac, ce ce să ne aşteptăm în cazul unui control, ce metode de atac avem dacă suntem amendaţi
 
Evenimentul îşi propune să abordeze în detaliu tematica noilor reguli din cadrul Uniunii Europene privind protecţia datelor personale (General Data Protection Regulation - GDPR), care vor intra în vigoare la finele lunii mai.
 
Noul Regulament privind protecţia datelor va schimba responsabilităţile companiilor care procesează astfel de date, dar care vine şi cu un nou set de penalităţi. Legislaţia românească (legea 677/2001) va fi înlocuită practic cu noul Regulament al UE privind protecţia datelor personale (2016/679) cu aplicare directă în toate statele UE, deci şi în România începând cu 25 mai 2018. 
 
În cazul încălcării Regulamentului se pot aplica amenzi de până la 4% din cifra de afaceri globală sau 20 de milioane de euro.

Pentru informații suplimentare accesați site-ul evenimentului.

Introduceți evenimentul în

2018-02-15

2018-02-15

Yes

Yes

1

1

2018-02-15

alte Evenimente it&c

BRD FIRST Tech Challenge Romania

23 - 25 februarie 2018

BRD FIRST Tech Challenge Romania | Cel mai mare campionat de robotica pentru elevi de liceu din Romania - sezon #2

citeste tot

România participă la cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume GLOBAL LEGAL HACKATHON ROMANIA

23 - 25 februarie 2018

Pentru cei care vor să-și pună codul la bătaie pentru un sistem juridic românesc mai bun și mai aproape de actualitatea tehnologică a secolului 21, Casa de avocatură Hristescu & Partners și Casa de avocatură Bulboacă și Asociații, alături de TechHub, aduc în România cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume și primul astfel de eveniment organizat la noi în țară.

citeste tot

Social Media Summit 2018

28 februarie 2018

Social media este amplificatorul interacțiunii consumatorilor cu brandurile și mediul preferat de transmitere și comunicare a experienței de brand. Cel mai important eveniment despre social media îți oferă ocazia să cunoști în offline oamenii care fac istorie în online

citeste tot