Cybersecurity în instituțiile guvernamentale - Fox-IT - Fox DataDiode

  • BUCURESTI - Grand Hotel Continental
  •    15 Iunie 2017

Atunci când protejăm informații secrete împotriva atacurilor externe, există o serie de obiective și tehnologii utilizate în mod obișnuit. Obiectivele se concentrează de obicei în zona C.I.A .: confidențialitate, integritate și disponibilitate. Cea mai bună tehnologie posibilă pentru confidențialitate este conexiunea de rețea unidirecțională prin intermediul unei diode de date. Fox DataDiode ține seama de regulile și reglementările privind manipularea informațiilor secrete și este

 

Pe 15 iunie, Torsten Noack aborda subiectul securității cibernetice în instituțiile guvenamentale in cadrul în evenimentului "Cybersecurity în instituțiile guvernamentale". Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la această întâlnire dedicată exclusiv reprezentaților GOV din România.

AGENDĂ:

10:00 - 10:30 - Înregistrarea participanților

10:30 - 11:15 - Cybersecurity în instituțiile guvernamentale - securitatea informatică și serviciile MSS

11:15 - 11:30 - Pauză de cafea

11:30 - 12:15 - Protejați secretele cu Fox DataDiode - studiu de caz

12:15 - 12:30 - Sesiune Q&A

12:30 - 13:30 - Sesiune Networking & Lunch

LOCAȚIE: Grand Hotel Continental - Calea Victoriei 56, 010083, București, Romania

DATA: 15 iunie 2017

INTERVAL ORAR: 10:00 - 13:30

INVITAT SPECIAL: Torsten Noack, Fox-IT Field Account Executive

Participarea la eveniment este gratuită! Numărul de locuri este limitat, pentru o bună desfășurare, vă rugăm confirmați prezența, trimitând email cu detaliile participanților la eveniment la adresa [email protected], până la data de 13 iunie 2017! Accesul la eveniment este permis doar pe baza confirmării primite de la un reprezentant Romsym Data sau Fox-IT!

Introduceți evenimentul în

Romsym Data

Romsym Data

Romsym Data a fost fondată în anul 1992, din dorinţa de a oferi pe piaţa românească software licenţiat, direct de la producători. Ştiute fiind întârzierile cu care pătrundeau în ţară ultimele versiuni ale unor programe des utilizate de către posesorii de PC-uri, ne-am propus realizarea unui canal de distribu...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward