Cum și de ce ar trebui sa fie autorizată munca ta

  • BUCURESTI - TechHub
  •    11 Septembrie 2014

European Patent Office va susține un eveniment de o zi unde  va prezenta cunoștințele de bază, care te ajută să te descurci în sistemul european autorizat.

European Patent Office va susține un eveniment de o zi unde  va prezenta cunoștințele de bază, care te ajută să te descurci în sistemul european autorizat. În prima parte a zilei, vei asista la discuții libere în legătură cu sistemul european autorizat, criteriile ce trebuie avute în vedere și procesul de autorizare, în timp ce după amiază vor avea loc sesiuni individuale cu reprezentanții EPO (doar 7 locuri disponibile).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward