Cum și de ce ar trebui sa fie autorizată munca ta

  • BUCURESTI - TechHub
  •    11 Septembrie 2014

European Patent Office va susține un eveniment de o zi unde  va prezenta cunoștințele de bază, care te ajută să te descurci în sistemul european autorizat.

European Patent Office va susține un eveniment de o zi unde  va prezenta cunoștințele de bază, care te ajută să te descurci în sistemul european autorizat. În prima parte a zilei, vei asista la discuții libere în legătură cu sistemul european autorizat, criteriile ce trebuie avute în vedere și procesul de autorizare, în timp ce după amiază vor avea loc sesiuni individuale cu reprezentanții EPO (doar 7 locuri disponibile).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Cum să ajungi Data Scientist?

Meetup-urile Women in Machine Learning & Data Science (WiMLDS) își propun să inspire, să crească nivelul cunoașterii și să susțină femeile din acest domeniu.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward