Cum și de ce ar trebui sa fie autorizată munca ta

  • BUCURESTI - TechHub
  •    11 Septembrie 2014

European Patent Office va susține un eveniment de o zi unde  va prezenta cunoștințele de bază, care te ajută să te descurci în sistemul european autorizat.

European Patent Office va susține un eveniment de o zi unde  va prezenta cunoștințele de bază, care te ajută să te descurci în sistemul european autorizat. În prima parte a zilei, vei asista la discuții libere în legătură cu sistemul european autorizat, criteriile ce trebuie avute în vedere și procesul de autorizare, în timp ce după amiază vor avea loc sesiuni individuale cu reprezentanții EPO (doar 7 locuri disponibile).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Gaming Week 2019

O nouă ediție Bucharest Gaming Week va avea loc în perioada 4-10 noiembrie 2019.

Citește tot arrow_forward

GPEC SUMMIT, EDIȚIA DE TOAMNĂ

Înainte de a 14-a ediție anuală a Festivității de Premiere în Comerțul Electronic Românesc Gala Premiilor eCommerce, te așteaptă două zile memorabile la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019.

Citește tot arrow_forward

Elicitation & Collaboration BABOK

Acest curs este dedicat ariei de “Requirements Life Cycle Management” din cadrul ghidului BABOK 3.0. Training-ul adreseaza sarcinile legate de urmarirea si mentinerea cerintelor, precum si prioritizarea, aprobarea si reutilizarea lor. Vom explica utilizarea requirement patterns si requirements change management. Ghidul BABOK este un standard recunoscut la nivel international ...

Citește tot arrow_forward