Curs de dezvoltare web ghidată de teste

  • BUCURESTI - Universitatea Politehnică București
  •    07 Septembrie 2015 - 31 Decembrie 2015

Curs de dezvoltare web ghidată de teste, cu o durată de 10 săptămâni, dedicat tuturor elevilor și studenților interesați de tehnologii libere

Curs de dezvoltare web ghidată de teste, cu o durată de 10 săptămâni, dedicat tuturor elevilor și studenților interesați de tehnologii libere

WebDev constă din două track-uri care se desfășoară în paralel:

  • Track-ul frontend, unde vor fi abordate topic-uri JavaScript la nivel intermediar spre avansat (cu accent pe AngularJS). Deoarece WebDev este un curs de web development și nu unul de web design, nu vor fi tratate deloc (cel puțin nu explicit) topic-uri de HTML sau CSS. Ne așteptăm ca, dacă te-ai înscris la acest track, să studiezi pe cont propriu sintaxa și noțiunile de bază din HTML și CSS, și să te descurci să scrii progrămele simple în JavaScript. Pentru a te familiariza cu noțiunile de bază de JavaScript necesare pentru participarea la track-ul frontend, îți recomandăm următoarele resurse: tutorialul Learn JavaScript in Y Minutes, primele 20 de minute ale acestui screencast, exercițiile de aici, și seria A re-introduction to JavaScript.
  • Track-ul backend, unde vei putea învăța despre Ruby on Rails, MVC Design Pattern, etc. Limbajul Ruby îl vom acoperi în totalitate pornind de la zero, nu este nevoie să-l studiezi pe cont propriu înainte de începerea cursului.

WebDev se va încheia cu un hackaton de două zile în care vei lucra împreună cu colegii tăi de curs, în cadrul unei echipe mixte frontend/backend, la un proiect ales de echipă. Nu va fi ușor! Lucrul în echipă aduce în mod inerent cu sine provocări de natură tehnică și interumană care nu sunt evidente atunci când lucrezi singur. Cu sprijinul mentorilor WebDev vei putea depăși aceste provocări, și aduce proiectul într-o formă finală pe care s-o poți prezenta tuturor la încheierea hackaton-ului. 

ÎNSCRIERE LA EDIȚIA 2015

Am dat startul la înscrieri pentru WebDev.

Admiterea (la oricare dintre track-urile cursului) va consta din două probe obligatorii:

După ce rezolvi problemele, completează, te rugăm, acest formular.

Dacă ai întrebări generale legate de înscriere, lasă un comentariu aici.

Termenul-limită pentru trimiterea soluțiilor la cele două probleme va fi 11 octombrie 2015, la ora 23:59. După interviuri și selecție, vom publica - într-o secțiune dedicată a site-ului - lista cursanților admiși, cel târziu pe 15 octombrie 2015, la ora 23:59.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward