Curs managementul riscului

  • BUCURESTI - Dimitrie Pompeiu, nr. 5-7, clădirea C, etaj 5
  •    25 - 28 Iulie 2016

Managementul riscului este unul dintre cele mai importante aspecte în proiectele de software development. În același timp este una din disciplinele cu cele mai mari provocări pentru project manageri.

Managementul riscului este unul dintre cele mai importante aspecte în proiectele de software development. În același timp este una din disciplinele cu cele mai mari provocări pentru project manageri.

Conceptul de risc a devenit unul comun în mediul de business și este perceput de majoritatea oamenilor ca fiind ceva familiar și extrem de clar. Această percepție a dat naștere unui proces spontan (și în mare parte intuitiv) de diminuare a riscului, înțeles greșit de către industrie ca management al riscului. Însă acest mod de a vedea lucrurile generează foarte multe provocări în special în industria de software unde proiectele sunt complexe.
Obiectivele cursului sunt:
• Elaborarea corectă a procesului de gestionare a riscurilor în proiectele de software development
• Adaptarea abordărilor la caracteristicile proiectului
• Evitarea greșelilor comune în gestionarea proiectelor
• Gestionarea eficientă a riscului

Pentru mai multe informații, accesați: http://evenimentebiz.ro/event/curs-managementul-riscului/

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward