Cyber Security Conference | 8.11.2017

  • BUCURESTI - Crystal Palace Ballroom
  •    08 Noiembrie 2017

Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei organizeaza o conferinta pe securitatea cibernetica in data de 8 noiembrie in parteneriat cu DefCamp.

Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei organizeaza o conferinta pe securitatea cibernetica in data de 8 noiembrie in parteneriat cu DefCamp.

Conferinta va dura 3h dupa care o sesiune scurta de pitching, in care antreprenori tineri si dinamici doresc sa si prezinte ideile pe tema securitatii cibernetice, sesiune moderata de Bogdan Iordache. Apoi urmeaza un networking launch event in cooperare cu DefCamp. Este o oportunitatea foarte buna intr-un cerc mai restrans(150-200 oameni) decat cel de la DefCamp (600-1000) sa cunoasteti si sa discutati cu specialisti in IT security din Romania si Austria. Mai multe detalii gasiti mai jos inclusiv linkul pentru inscriere. Participarea este gratuita si inscrierea se face doar accesand linkul http://bit.ly/2y8cAGt

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward