Cyber Security Conference | 8.11.2017

  • BUCURESTI - Crystal Palace Ballroom
  •    08 Noiembrie 2017

Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei organizeaza o conferinta pe securitatea cibernetica in data de 8 noiembrie in parteneriat cu DefCamp.

Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei organizeaza o conferinta pe securitatea cibernetica in data de 8 noiembrie in parteneriat cu DefCamp.

Conferinta va dura 3h dupa care o sesiune scurta de pitching, in care antreprenori tineri si dinamici doresc sa si prezinte ideile pe tema securitatii cibernetice, sesiune moderata de Bogdan Iordache. Apoi urmeaza un networking launch event in cooperare cu DefCamp. Este o oportunitatea foarte buna intr-un cerc mai restrans(150-200 oameni) decat cel de la DefCamp (600-1000) sa cunoasteti si sa discutati cu specialisti in IT security din Romania si Austria. Mai multe detalii gasiti mai jos inclusiv linkul pentru inscriere. Participarea este gratuita si inscrierea se face doar accesand linkul http://bit.ly/2y8cAGt

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward