Cyber Security Conference | 8.11.2017

Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei organizeaza o conferinta pe securitatea cibernetica in data de 8 noiembrie in parteneriat cu DefCamp.

  • Bucuresti - Crystal Palace Ballroom
  •    08 Noiembrie 2017

Sectia Comerciala a Ambasadei Austriei organizeaza o conferinta pe securitatea cibernetica in data de 8 noiembrie in parteneriat cu DefCamp.

Conferinta va dura 3h dupa care o sesiune scurta de pitching, in care antreprenori tineri si dinamici doresc sa si prezinte ideile pe tema securitatii cibernetice, sesiune moderata de Bogdan Iordache. Apoi urmeaza un networking launch event in cooperare cu DefCamp. Este o oportunitatea foarte buna intr-un cerc mai restrans(150-200 oameni) decat cel de la DefCamp (600-1000) sa cunoasteti si sa discutati cu specialisti in IT security din Romania si Austria. Mai multe detalii gasiti mai jos inclusiv linkul pentru inscriere. Participarea este gratuita si inscrierea se face doar accesand linkul http://bit.ly/2y8cAGt

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot