Cyber Security Trends 2020

  • BUCURESTI - Mindspace (Business District)
  •    27 Noiembrie 2019

Cybersecurity Trends este un eveniment care își propune să sporească gradul de conștientizare în privința amenințărilor crescânde provocate de infracționalitatea cibernetică și să ofere sfaturi și soluții de apărare împotriva acestora prin furnizarea de informații de la principalele companii specializate pe securitate informatică, asociații de profil și instituții de stat.buv


Infracțiunile cibernetice acoperă o arie pornind de la atacuri împotriva utilizatorilor individuali și a companiilor mici și mijlocii și până la atacuri îndreptate împotriva instituțiilor de stat. Sunt compromise informații și infrastructuri private, clasificate și sensibile. Instalații militare și industriale sunt puse în situații critice. Siguranța și sănătatea personală pot fi serios deteriorate.

Speakeri:
- Adrian Ifrim - Deloitte
- Anton Rog - CyberInt (SRI)
- Yugo Neumorni - CIO Councill
- Cosmin Vilcu - SonicWall

Moderatori:
- Calin Rangu
- Laura Dragomir

Evenimentul este exclusivist si se adreseaza in mod special CEO, CIO, CISO, CTO, CSO din companii mari cu peste 500 de angajati.

Cei interesati pot solicita participarea, care va trece printr-un proces de aprobare, dar in limita locurilor disponibile vom incerca sa raspundem pozitiv la cat mai multe solicitari.

Numarul de locuri este limitat la 50.

Detalii despre eveniment, speakeri, topicuri si mod de desfasurare puteti obtine daca accesati acest link: https://www.businessdays.ro/evenimente/cyber-security-trends-2020/home-page

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward