Cyber Security Trends 2020

Cybersecurity Trends este un eveniment care își propune să sporească gradul de conștientizare în privința amenințărilor crescânde provocate de infracționalitatea cibernetică și să ofere sfaturi și soluții de apărare împotriva acestora prin furnizarea de informații de la principalele companii specializate pe securitate informatică, asociații de profil și instituții de stat.buv

  • Bucuresti - Mindspace (Business District)
  •    27 Noiembrie 2019


Infracțiunile cibernetice acoperă o arie pornind de la atacuri împotriva utilizatorilor individuali și a companiilor mici și mijlocii și până la atacuri îndreptate împotriva instituțiilor de stat. Sunt compromise informații și infrastructuri private, clasificate și sensibile. Instalații militare și industriale sunt puse în situații critice. Siguranța și sănătatea personală pot fi serios deteriorate.

Speakeri:
- Adrian Ifrim - Deloitte
- Anton Rog - CyberInt (SRI)
- Yugo Neumorni - CIO Councill
- Cosmin Vilcu - SonicWall

Moderatori:
- Calin Rangu
- Laura Dragomir

Evenimentul este exclusivist si se adreseaza in mod special CEO, CIO, CISO, CTO, CSO din companii mari cu peste 500 de angajati.

Cei interesati pot solicita participarea, care va trece printr-un proces de aprobare, dar in limita locurilor disponibile vom incerca sa raspundem pozitiv la cat mai multe solicitari.

Numarul de locuri este limitat la 50.

Detalii despre eveniment, speakeri, topicuri si mod de desfasurare puteti obtine daca accesati acest link: https://www.businessdays.ro/evenimente/cyber-security-trends-2020/home-page

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot