Cyber Security Trends 2020

  • BUCURESTI - Mindspace (Business District)
  •    27 Noiembrie 2019

Cybersecurity Trends este un eveniment care își propune să sporească gradul de conștientizare în privința amenințărilor crescânde provocate de infracționalitatea cibernetică și să ofere sfaturi și soluții de apărare împotriva acestora prin furnizarea de informații de la principalele companii specializate pe securitate informatică, asociații de profil și instituții de stat.buv


Infracțiunile cibernetice acoperă o arie pornind de la atacuri împotriva utilizatorilor individuali și a companiilor mici și mijlocii și până la atacuri îndreptate împotriva instituțiilor de stat. Sunt compromise informații și infrastructuri private, clasificate și sensibile. Instalații militare și industriale sunt puse în situații critice. Siguranța și sănătatea personală pot fi serios deteriorate.

Speakeri:
- Adrian Ifrim - Deloitte
- Anton Rog - CyberInt (SRI)
- Yugo Neumorni - CIO Councill
- Cosmin Vilcu - SonicWall

Moderatori:
- Calin Rangu
- Laura Dragomir

Evenimentul este exclusivist si se adreseaza in mod special CEO, CIO, CISO, CTO, CSO din companii mari cu peste 500 de angajati.

Cei interesati pot solicita participarea, care va trece printr-un proces de aprobare, dar in limita locurilor disponibile vom incerca sa raspundem pozitiv la cat mai multe solicitari.

Numarul de locuri este limitat la 50.

Detalii despre eveniment, speakeri, topicuri si mod de desfasurare puteti obtine daca accesati acest link: https://www.businessdays.ro/evenimente/cyber-security-trends-2020/home-page

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

ZF Bankers Summit'20

Care va fi impactul digitalizării accelerate a operaţiunilor şi a interacţiunii cu clienţii?

Citește tot arrow_forward

Innovation Summit by TechWeekRO

Un eveniment dedicat industriilor digitale, tehnologiilor AI, IoT și inovației. 

Citește tot arrow_forward