Cybersecurity in Romania - 2014

  • SIBIU
  •    02 - 03 Octombrie 2014

Evenimentul are în vedere platforma de  dialog public-privat la nivelul Europei Centrale, reușind să aducă cele mai importante nume din țări precum România, Bulgaria, Serbia, Ungaria sau Croația.

Evenimentul are în vedere platforma de  dialog public-privat la nivelul Europei Centrale, reușind să aducă cele mai importante nume din țări precum România, Bulgaria, Serbia, Ungaria sau Croația.

Departe de a avea un scop comercial și păstrând obiectivitatea deplină asupra temelor abordate, evenimentul va fi construit sub forma unui dialog interactiv între oamenii de decizie din sectorul public și specialiștii IT. Provocarea conferinței este aceea de a genera, prin intermediul workshop-urilor specifice, dezbateri extrem de utile, permițându-le participanților să câștige, în cele 2 zile dedicate evenimentului, un set complet de informații și de conexiuni, oferindu-le acces la o multitudine de studii de caz.

De asemenea, evenimentul este anticipat de o zi dedicată unor sesiuni de training (cu atestare oficială), pregătite pentru specialiștii aflați în poziții de decizie, dar care nu au un profil tehnic (CEO, CET).

Lista de speakeri ai evenimentului include nume precum: Marco Obiso (Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor (ITU), Geneva, Switzerland), Max Klaus (Director al MELANI, Bern, Switzerland), Raoul Chiesa (Fondator și CEO, Security Brokers, Milan, Italy), Ionel Nițu (Director Executiv al Intergraph Computer Services, București, România), Călin Rangu (Integrated Supervision Directorate of Romanian Financial Supervisory, București, Romania), Teodor Cimpoeșu (UTI Group, București, Romania), Ramses Galego (Security Strategist, Dell), Takeshi Niiyama (McAfee, Japan), Bebe-Viorel Ionică (Secretar de Stat, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale), Dan Tofan (Director Tehnic, CERT România), Darko Perhoc (Director Departamentul CERT, Croația), Gorazd Bozic (Director General CERT Slovenia), Natalia Spinu (Centrul de Securitate Cibernetică CERT-GOV Moldova), Albena Spasova (Academia Internațională de Training în Investigația Cibernetică).

Participarea la eveniment presupune alegerea unui pachet de beneficii, iar până la 1 septembrie 2014, cei interesați beneficiază de un discount, plătind doar 100 de Euro pentru un bilet achiziționat.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward