Cybersecurity in Romania - 2014

  • SIBIU
  •    02 - 03 Octombrie 2014

Evenimentul are în vedere platforma de  dialog public-privat la nivelul Europei Centrale, reușind să aducă cele mai importante nume din țări precum România, Bulgaria, Serbia, Ungaria sau Croația.

Evenimentul are în vedere platforma de  dialog public-privat la nivelul Europei Centrale, reușind să aducă cele mai importante nume din țări precum România, Bulgaria, Serbia, Ungaria sau Croația.

Departe de a avea un scop comercial și păstrând obiectivitatea deplină asupra temelor abordate, evenimentul va fi construit sub forma unui dialog interactiv între oamenii de decizie din sectorul public și specialiștii IT. Provocarea conferinței este aceea de a genera, prin intermediul workshop-urilor specifice, dezbateri extrem de utile, permițându-le participanților să câștige, în cele 2 zile dedicate evenimentului, un set complet de informații și de conexiuni, oferindu-le acces la o multitudine de studii de caz.

De asemenea, evenimentul este anticipat de o zi dedicată unor sesiuni de training (cu atestare oficială), pregătite pentru specialiștii aflați în poziții de decizie, dar care nu au un profil tehnic (CEO, CET).

Lista de speakeri ai evenimentului include nume precum: Marco Obiso (Uniunea Internațională a Telecomunicațiilor (ITU), Geneva, Switzerland), Max Klaus (Director al MELANI, Bern, Switzerland), Raoul Chiesa (Fondator și CEO, Security Brokers, Milan, Italy), Ionel Nițu (Director Executiv al Intergraph Computer Services, București, România), Călin Rangu (Integrated Supervision Directorate of Romanian Financial Supervisory, București, Romania), Teodor Cimpoeșu (UTI Group, București, Romania), Ramses Galego (Security Strategist, Dell), Takeshi Niiyama (McAfee, Japan), Bebe-Viorel Ionică (Secretar de Stat, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale), Dan Tofan (Director Tehnic, CERT România), Darko Perhoc (Director Departamentul CERT, Croația), Gorazd Bozic (Director General CERT Slovenia), Natalia Spinu (Centrul de Securitate Cibernetică CERT-GOV Moldova), Albena Spasova (Academia Internațională de Training în Investigația Cibernetică).

Participarea la eveniment presupune alegerea unui pachet de beneficii, iar până la 1 septembrie 2014, cei interesați beneficiază de un discount, plătind doar 100 de Euro pentru un bilet achiziționat.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward