Daca e luna mai, EESTEC mai pregateste un super eveniment

  • BUCURESTI - Biblioteca UPB
  •    06 Mai 2016

Esti student la Politehnica? Esti curios cum functioneaza lucrurile? Te intrebi daca tot ce inveti se poate pune si in practica?

Esti student la Politehnica? Esti curios cum functioneaza lucrurile? Te intrebi daca tot ce inveti se poate pune si in practica?

EESTEC LC Bucharest iti vine in ajutor cu un eveniment international bazat pe “learning by doing”. Aici vei avea ocazia sa pui in practica tot ce ai invatat!  Dupa 4 ani de la prima editie, am dorit sa ducem traditia mai departe organizand al doilea workshop pe tema sistemelor embedded.

Pe numele sau, “Embedded Minds”, isi propune sa uneasca studentii de la facultatile cu profil tehnic din Bucuresti cu studenti din strainatate. Aici ai ocazia sa le cunosti povestile, sa lucrezi  si sa legi prietenii frumoase cu studenti veniti din alte tari din Europa.

Evenimentul se imparte in o zi de conferinta si cinci zile de workshop.

Conferinta are loc in data de 6 mai, iar wokshop-ul se va desfasura in perioada 9-13 mai in biblioteca UPB.

In cadrul wokshop-ului, studentii sunt indrumati de specialisti pentru ca la finalul celor cinci zile sa realizeze o aplicatie practica ce va avea la baza sistemele embedded. In aceste zile ai doua mari avantaje: iti dezvolti cunostintele prin practica si faci schimb de experienta cu studenti straini.

Daca te-am convins, nu ezita sa te inscrii pana pe data de 5 mai pe site-ul: http://www.eestec.ro/embedded la sectiunea “Inscriere”!

Pentru mai multe detalii, ne gasiti pe facebook (EESTEC Bucuresti) si la adresa http://www.eestec.ro/embedded!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward