DefCamp 2014

  • BUCURESTI - Crystal Palace Ballroom, București
  •    25 - 29 Noiembrie 2014

În perioada 25 - 29 noiembrie la Crystal Palace Ballroom, București, Centrul de Cercetare în Securitate Informatică din România - CCSIR organizarează unul dintre cele mai hipnotizante evenimente de hacking & securitate informatică din Europa Centrală și de

În perioada 25 - 29 noiembrie la Crystal Palace Ballroom, București, Centrul de Cercetare în Securitate Informatică din România - CCSIR organizarează unul dintre cele mai hipnotizante evenimente de hacking & securitate informatică din Europa Centrală și de Est.

Ajuns la a cincea ediție, evenimentul continuă să se evidențieze prin dezbateri efervescente despre subiecte delicate din domeniul securității cibernetice dar și prin competiția internațională: D-CTF. Vor fi speakeri români și străini ce vor prezenta ultimele noutăți despre securitate cibernetică, razboi cibernetic, mecanisme de identificare și prevenire a atacurilor informatice dar și noi vulnerabilități și probleme descoperite, dublate de sesiunile de seară unde se vor prezenta studii de caz specifice.

Prezentările keynote vor fi susținute de invitatii speciali ai evenimentului:

  • Mika Lauhde, Vice President, Government Relations and Business Development – SSH Communication Security
  • Paul de Souza, Director of Cyber Security Forum Initiative (CSFI) 

Lista este intarita de primii speakeri confirmati:

  • Selene Giupponi, Head of Digital Forensics Unit @The Security Brokers
  • Roger W. Kuhhn JR. - CSFI Advisory Board Director
  • Raoul “Nobody” Chiesa, President of The Security Brokers

Printre noutățile acestui an se numără trainingurile premergătoare conferinței. Impreună cu Cyber Security Forum Initiative, cea mai mare organizație de experți în domeniul securitate IT din USA cu peste 50,000 membri, aducem pentru prima dată în Europa Centrală și de Est un training care îți întareste principiile fundamentale de a planui și executa operațiuni în spațiul cibernetic - Cyber Warfare Operations & Design. Acesta este întărit de alte două workshop-uri organizate în parteneriat cu Security Brokers Academy: Digital Forensics - îți oferă o imagine de ansamblu asupra tehnicilor folosite atunci când extragi informații sau analizezi date din medii de stocare digitale și Open Source Intelligence (OSINT) - scopul cursului este de a furniza informații despre ce înseamnă intelligence cu focus pe analiza de tip open source dublată de utilitatea practică.

Call for Papers s-a deschis, așa că invităm toți specialiștii în securitate să aplice pentru a deveni speaker la eveniment. Printre activitățile importante din acest an se numără:
- DefCamp Capture The Flag (D-CTF), una dintre cele mai mari competiții de tip CTF din CEE
- Free Pentest on Demand, teste de securitate gratuite pentru participanții la conferință
- Target John, Hack The Machine, App2Own - competiții pentru pasionații de tainele și secretele securității cibernetice

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Java Performance And Tuning

Java Performance and Tuning este un curs intensiv adresat programatorilor cu experienta care vor sa descopere cum sa tuneze aplicatiile Java – alegand intre o alocare corecta a memoriei, cel mai eficient algoritm de Garbage Collector sau cea mai potrivita metoda de a folosi JDK API-ul.

Citește tot arrow_forward

Oracle® 11g, limbajul PL/SQL - Incepatori

Acest curs este o introducere în limbajul procedural Oracle® PL/SQL, mai exact limbajul folosit în versiunea Oracle® 11.2g.

Citește tot arrow_forward

Cum aducem administrația publică în era digitală?

România merge în sus, dar administrația publică rămâne în urmă, negăsind soluții pentru dinamizarea digitalizării serviciilor oferite către cetățeni și mediul de afaceri. Cetățeni simpli sau antreprenori, pierdem timp prețios și energie la ghișee, investitorii fug de birocrație, iar instituțiile statului nu reușesc să găsească soluțiile pentru a efici...

Citește tot arrow_forward