DefCamp 2014

În perioada 25 - 29 noiembrie la Crystal Palace Ballroom, București, Centrul de Cercetare în Securitate Informatică din România - CCSIR organizarează unul dintre cele mai hipnotizante evenimente de hacking & securitate informatică din Europa Centrală și de

  • Bucuresti - Crystal Palace Ballroom, București
  •    25 - 29 Noiembrie 2014

În perioada 25 - 29 noiembrie la Crystal Palace Ballroom, București, Centrul de Cercetare în Securitate Informatică din România - CCSIR organizarează unul dintre cele mai hipnotizante evenimente de hacking & securitate informatică din Europa Centrală și de Est.

Ajuns la a cincea ediție, evenimentul continuă să se evidențieze prin dezbateri efervescente despre subiecte delicate din domeniul securității cibernetice dar și prin competiția internațională: D-CTF. Vor fi speakeri români și străini ce vor prezenta ultimele noutăți despre securitate cibernetică, razboi cibernetic, mecanisme de identificare și prevenire a atacurilor informatice dar și noi vulnerabilități și probleme descoperite, dublate de sesiunile de seară unde se vor prezenta studii de caz specifice.

Prezentările keynote vor fi susținute de invitatii speciali ai evenimentului:

  • Mika Lauhde, Vice President, Government Relations and Business Development – SSH Communication Security
  • Paul de Souza, Director of Cyber Security Forum Initiative (CSFI) 

Lista este intarita de primii speakeri confirmati:

  • Selene Giupponi, Head of Digital Forensics Unit @The Security Brokers
  • Roger W. Kuhhn JR. - CSFI Advisory Board Director
  • Raoul “Nobody” Chiesa, President of The Security Brokers

Printre noutățile acestui an se numără trainingurile premergătoare conferinței. Impreună cu Cyber Security Forum Initiative, cea mai mare organizație de experți în domeniul securitate IT din USA cu peste 50,000 membri, aducem pentru prima dată în Europa Centrală și de Est un training care îți întareste principiile fundamentale de a planui și executa operațiuni în spațiul cibernetic - Cyber Warfare Operations & Design. Acesta este întărit de alte două workshop-uri organizate în parteneriat cu Security Brokers Academy: Digital Forensics - îți oferă o imagine de ansamblu asupra tehnicilor folosite atunci când extragi informații sau analizezi date din medii de stocare digitale și Open Source Intelligence (OSINT) - scopul cursului este de a furniza informații despre ce înseamnă intelligence cu focus pe analiza de tip open source dublată de utilitatea practică.

Call for Papers s-a deschis, așa că invităm toți specialiștii în securitate să aplice pentru a deveni speaker la eveniment. Printre activitățile importante din acest an se numără:
- DefCamp Capture The Flag (D-CTF), una dintre cele mai mari competiții de tip CTF din CEE
- Free Pentest on Demand, teste de securitate gratuite pentru participanții la conferință
- Target John, Hack The Machine, App2Own - competiții pentru pasionații de tainele și secretele securității cibernetice

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot