Democratizarea accesului la soluții informatice de tip ERP pentru IMM-uri

  • BRASOV - Camera de Comert Si Industrie Brasov
  •    16 Mai 2019

Va invitam in 16 mai 2019, în Sala de conferințe a Camerei de Comerț și Industrie Brașov la o sesiune de informare si demonstratie practica  despre soluțiile informatice de tip ERP pentru IMM-uri, sesiune care isi propune să contribuie la îmbunătățirea proceselor interne (management, administrare, stocuri, achiziții, vânzări, controlling, resurse umane, contabilitate, etc.) prin software-ul inovativ rabarburaERP.

Considerăm că acest eveniment este de interes pentru companiile care doresc să își îmbunătățească sistemele de gestiune sau care sunt interesate de aceste update-uri la nivel tehnologic. Participarea este gratuită! Pentru o buna organizare, va rugam sa confirmati participarea : www.transilvaniacloud.ro/ccibv

PROGRAM
09:30-10:00 – Primirea participanților
10:00-12:00 – Sesiunea de comunicări specializate
- management procese interne IMM
- gestiunea resurselor umane
- management contabil și fiscal
- proces implementare ERP
- administrare proiecte construcții
- finanțare nerambursabilă pentru servicii CLOUD
12:00-13:30 – Socializare; masă de prânz
13:30-16:00 – Prezentarea soluției rabarburaERP: modulele CRM
STOCURI, ACHIZIȚII, VÂNZĂRI, CONTROLLING
HR, CONTABILITATE
PARTICIPAREA GRATUITĂ
Prezența la eveniment garantează
6 luni reducere de 50% a taxei de SaaS pentru
orice configurație a rabarburaERP VERDE
Înscrierea on-line la adresa:
www.transilvaniacloud.ro/ccibv
Maxim 60 de participanți
Termen limită înscriere: 14 mai 2019

Introduceți evenimentul în

Elastoffice Romania Srl

Elastoffice Romania Srl

Elastoffice Romania a dezvoltat si comercializeaza rabarburaERP, sistemul ERP pentru IMM-uri, incepand cu 100 EUR / luna!Un sistem cu adevarat integrat, creat in Romania: CRM, Vanzari, Achizitii, HRM, DMS, MRP, Contabilitate, Stocuri si multe alte module.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Introducere in Business Analysis

Acest training se bazeaza pe materialele IIBA si este dedicat studierii informatiilor cheie legate de business analysis conform BABOK Guide 3.0. Cursul a fost dezvoltat pentru a scoate in evidenta conceptele de baza si aspectele esentiale ale rolului de Business Analyst. In cadrul lui vom trece in revista sarcinile si tehnicile de BA dar vom discuta si despre cerintele pentru certificarea IIBA si ...

Citește tot arrow_forward

Leading SAFe® (SA Certification)

In cadrul acestui curs de doua zile, participantii descopera cum sa coordoneze o organizatie Lean-Agile folosind Scaled Agile Framework si principiile sale derivate din Lean, systems thinking, Agile development, product development flow si DevOps. 

Citește tot arrow_forward

Curs programare in C

Acest curs este o introducere in programarea cu C, oferindu-le programatorilor oportunitatea de a-si dezvolta, sau actualiza, abilitatile de software development folosind limbajul C. Separat de conceptele cheie ale acestui limbaj, training-ul contine si informatii legate de designul si implementarea in C a structurilor comune si algoritmilor comuni.

Citește tot arrow_forward