Descoperă secretele universului Google Cloud

  •    14 Aprilie 2021

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Pentru toți cei care au avut deja oportunitatea de a utiliza soluții PaaS și IaaS, evenimentul va fi o resursă extrem de utilă și o oportunitate de a demonta mituri existente. 

Evenimentul va avea loc în data de 14 aprilie 2021, iar în cadrul evenimentului, participanții vor:

  • explora bazele soluțiilor Google Cloud
  • învăța despre care sunt serviciile de tip cloud potrivite industriei din care fac parte
  • descoperi dacă serviciile de cloud vor putea fi considerate următoarele etape dedicate dezvoltării companiei pe care o reprezintă.

Pentru înregistrări, cei interesați pot firma participarea aici: http://bit.ly/online-event-gcp

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward