Despre animații și website-urile moderne cu Microsoft Edge

  • BUCURESTI - Microsoft GTSC Romania
  •    06 Iunie 2017

Digitalul în mișcare – o perspectivă asupra modului în care animațiile pot schimba trendurile în web design

Digitalul în mișcare – o perspectivă asupra modului în care animațiile pot schimba trendurile în web design

Invitat special: Rachel Nabors, Web Animations Engineer, Egde Platform Program Manager în cadrul Microsoft

Animațiile sunt considerate a fi un diferențiator cheie între experiențele native și cele web, punând accent pe experiența utilizatorului.

Cum construim website-uri moderne este un alt panel extrem de interesant al evenimentului, acesta fiind susținut de Patrick Kettner, Interop Project Manager for Edge în cadrul Microsoft.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward